tiistai 31. tammikuuta 2012

Ranskisvariaatio

  
 Harrastan kynsienlakkausta ja -koristelua, sekä valokuvausta. Tarkoituksenani on kirjoittaa  täällä pääasiallisesti näistä harrastuksistani, ehkä jotain muitakin tapahtumia elämästäni.

 Eilen illalla rakentelin taas uusia kynsiä, inspiraatiota oli, mutta toteutus ontui. Niinpä ensimmäisen version jouduin pyyhkimään pois, sillä kokeilin uutta lakkaa, joka ei suostunut kuivumaan pikakuivattajasta huolimatta.

 Toinen versio onnistui sen verran, että kuvan sain otettua.   Kuvassa keskisormenkynnessä näkyvä täplä on roska kennolla, taas... *huokaus* Se tietää reissua Kuopioon kennonpuhdistukseen :(


   Pohjana on Max Factorin Nailfinity 088 "Wine red", päällä Mavalan 210 "Red Diamond". Sitten tein apurajauksen Kiss Nail art linerilla. Valkoinen on Lumene Natural code 2 "Have fun". Laitettuani valkoisen, tein Kiss-rajauksen vielä uudelleen ja lisäsin kynsitarrat "Fashion Diva"-arkista. Päälle tietenkin Mavalan "Minute Quick-finish"-pikakuivattaja. 

  Alla käyttämäni välineet, pikakuivattaja tosin puuttuu kuvasta. Oli kulunut kauan aikaa siitä, kun viimeksi käytin Max Factoria, ja huomasin siinä olevan todella huono sivellin! Ovakohan uudempiin tehneet parannuksia?  Iltapäivällä iski huono olo, lieneekö jokin flunssa tai vastaava tulossa, joten ilta kului nukkuen. Jopa Emmerdale ja Salatut Elämät jäivät katsomatta, nyyh. Onneksi molemmat tulevat uusintoina. Olo ei nyt ole kovinkaan paljoa parempi, joten taidankin siirtyä jatkamaan unia. Todellakin toivon, ettei juuri nyt mikään flunssa pääse yllättämään. Marraskuussa olin viimeksi kuumeessa, edellisestä kerrasta taisikin olla sitten ainakin 1,5 vuotta. Jep, aika palata peiton alle odottelemaan, toivottavasti, parempaa huomista.

  Laitan vielä kevättä odotellessa yhden kuvan

   .Ei kommentteja:

Lähetä kommentti