sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kuopion kynsimiitti vol. 3 (osa 2)

  Jatketaanpas miittijuttua. Ensin pieni varoituksen sana: tässä postauksessa on kuvia, paljon. 

  MUSilta menimme Milban luo. Siellä jaettiin melkeinpä ensimmäisenä kassilliset tavaraa yhteistyökumppaneilta. Isot kassilliset. Olen vieläkin hämmentynyt siitä, kuinka avokätisiä yhteistyökumppanit olivat olleet, ja kuinka monta heitä oli!!


           Tässä kuvassa näkyvät kaikki yhteistyökumppanimme.


                        Osa saaduista tavaroista jaettiin arvalla.

  Ruokailu järjestettiin perinteiseen tapaan nyyttärisysteemillä.   Tarjolla oli paleobrownie, tuplasuklaamuffinsit, hedelmäsalaatti, kasviksia ja dippejä sekä kuvasta puuttuvat laskiaispullat. Juotavana oli limppareita, mehua ja kahvia. Kaikki oli niin hyvää! Ja koska kaikkea piti maistaa, niin tuli kyllä maha ähkyyn asti täyteen.


                     Joku innokas siinä jo on ottamassa syötävää :D

 Kunnes:


Kauppansa tekivät.

  Perinteinen "ryhmäkuvakin" piti tottakai ottaa. Näistä kuvista ei oikein yksikään onnistunut, mutta laitetaan tähän nyt se paras niistä.


  Teemanahan oli Ystävänpäivä, mutta minun kynsiäni ei ihan heti tunnista teemaan sopiviksi. Esittelen ne lähemmin omassa postauksessaan.

  Kyllähän kassin sisältö piti heti tutkia, mutta kotona ehdin perehtyä siihen sitten paremmin. Tässäpä pieni kuvatulva:


Careria lahjoitti meille Wild&Mild-lakkoja ja tarroja. Minulle osui vielä nuo räpsyttimetkin. Hassu sattuma, sillä olen pitkään miettinyt, pitäisikö hankkia.
 Cesars Shop lahjoitti Konad-laatat.
Adeninalta saimme kynsitarroja ja BundleMonster-laatat.
Consult Ladylta tuli China Glaze-lakkoja ja BB-voidenäyte.
Mimax antoi Orly MatteFx-lakat.
Dermosililta saimme käsi- ja kynsinauhavoidenäytteitä.
Dr. Hauschkalta saimme käsivoiteen ja kynsinauhaöljykynän. Tuollainen öljykynä minulla jo olikin, mutta niitä ei ole koskaan liikaa. Öljykynä on kätevä kuljettaa mukana. Käsivoidetta ehdin illalla jo kokeillakin, se on aika paksua ja tuntuu rasvaiselta, mutta imeytyy todella nopeasti. Tuoksustakin pidin.
Face Hki lahjoitti kaakaovoi-käsivoiteen ja Paese-lakan. Tätä käsivoidetta kokeilin tänään, koostumus on ohuehko, imeytyy nopeasti ja tuoksuu ihanasti suklaalle.
 


Laveralta saimme runsaasti näytteitä, on käsi- ja vartalovoiteita ja kylpysuolaa, jota voi käyttää myös käsi- ja jalkakylvyissä.
JT Cosmeticsilta saimme lakan, jossa on "työvalot", hauska pimeässä hohtava lakka.
HUOMIO!
JT Cosmetics antoi myös koodin, jolla te, rakkaat lukijat, saatte 15% alennuksen kaikista tuotteista.
Koodi on KUJTC14   
www.jtcosmetics.fi
Koodi on voimassa 31.3. 2014 saakka.
Kauneudenkauppa antoi OPI-lakat, tämä on Eurso Euro.
Miss Lisiltä saimme Orlyt Butterflies ja Voyeuristic Adventure, sekä sormuksia ja kännykkäkoruja.Mereneid muisti meitä viiloilla, kynsinauhaöljyllä, glittereillä ja Attitude-lakalla.


Max Factor antoi ripsivärit. Mo You London antoi meille stamperin, skrapan ja vapaavalintaisen laatan testattavaksi. Eli jossain vaiheessa piakkoin on leimauksia tiedossa.
 


Top Kosmetiikalta saimme Dependin tekstuurilakkoja ja kynät.
Saga Beauty lahjoitti kynsitarroja, käsivoidenäytteen ja cracklelakkasetin. Setissä on aluslakka, cracklelakka ja päällyslakka.

  Lisäksi saimme suuren määrän esitteitä melkein jokaiselta yhteistyökumppanilta, joihin en ole vielä ehtinyt perehtyä, mutta kyllä senkin aika tulee. 


Eilisen lakkasaldo. Osa saatuja, osa miitin kirppikseltä ostettuja. Sillä mitä olisi kynsiharrastajien tapaaminen ilman kirppistä?

  Tästä voi nyt saada käsityksen, että ilmainen tavara on se pääasia, mutta ei se ole. Toki kivahan se on saada kaikkea kynsiin liittyvää ja lakkoja, mutta tärkeintä on tavata mukavia ihmisiä, joilla on sama innostus kynsien lakkaamista ja koristelua kohtaan, kuin itselläkin on. Eikä kaikki puheenaiheet välttämättä kynsiin liittyneet :D Kyllä meillä oli hauskaa, ihana päivä, ihania ihmisiä ja hyvää syötävää. Toivottavasti tapaamme taas pian!

2 kommenttia:

  1. Huh miten paljon sponsoreita ja sponsorituotteita! Tosi kivoja juttuja:) On olleet anteliaalla päällä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! Olin aluksi suorastaan järkyttynyt jo siitä tavaran määrästä, ja oikeastaan olen vieläkin aikalailla mykistynyt. Vähän väliä pitää hiplata ja tutkia noita tavaroita. Lakat tosin ovat jo Helmerissä. Joka muuten täyttyi nyt. Vietin tuossa illalla ihan hyvän tovin järjestelemässä sitä, että sain kaikki mahtumaan. Nyt on varmaan annettava periksi ja otettava toinenkin (keltainen <3) Helmeri käyttöön, kun koristelutarvikkeistakin osa on ihan muualla kuin Helmerissä.

      Poista