tiistai 18. maaliskuuta 2014

Laattatesti

  Meillähän oli helmikuussa kynsibloggaajien miitti Kuopiossa, ja MoYou London oli erittäin ystävällinen lahjoittaessaan meille jokaiselle omavalintaisen leimauslaatan testattavaksi. Minä valitsin Festive Collection 04-laatan, koska joulun aikaan näin netissä useammatkin kynnet, jotka oli leimattu tällä laatalla ja pidin niistä kovasti.

  "Diileri" kävi ulkomailla ja sain viimeinkin jo yli puolitoista vuotta himoitsemani Kikon lakan 279, ja halusin heti sen kynsille. Väriltään aivan upea keltainen! En vain saanut sitä levittymään ilman raitoja, joten jouduin laittamaan jopa kolme kerrosta, ennenkuin lopputulos oli edes kohtuullinen. Täytyy opetella varmaan uusi tekniikka tai jotain, sillä en vielä tuomitse tuota huonosti levittyväksi kun muillakaan ei ole ollut ongelmia sen kanssa.

  Leimauslakaksi otin Konadin valkoisen, joka oli ehkä hieman huono valinta. Lakka oli paksuuntunut, mutta en siltikään tajunnut ohentaa sitä, niinpä leimoihin jäi reikiä. Tai ainakin luulen reikien johtuvan siitä, sillä naisen logiikalla päättelin ettei paksu lakka mennyt ihan joka koloon kuviossa. Jokin toinen värikin olisi voinut olla parempi, niin leimat olisivat erottuneet paremmin.
  Kuvat ovat todella kivoja vaikkakin hieman jouluisia tähän vuodenaikaan, mutta eipä se haittaa, joulun aikaan sille varmasti on käyttöä. Tämä oli minulle ensimmäinen MoYou-laatta, mutta luulenpa, ettei se ole suinkaan viimeinen. Olen jo katsellut pariakin laattaa, jotka voisin hankkia itselleni.

  Translation:  We had a bloggers meeting in February, and MoYou London was very kind and gave us stamping plates of our choice to test. I chose Festive Collection 04-plate. Around Christmas time I saw on the internet a few nails, that were decorated with these pictures, and I did like them very much.

  For stamping I chose Konad white, whitch wasn't a good choice, 'cause the polish was a bit thick, and because of that there were a few holes in the stamps. Some other color would have been better too so the pictures would have shown better. This was my first MoYou-plate, but I'm sure it isn't the last one, infact I have been looking the selection, and there is at least two plates that I want to have.

  So thank you, MoYou London, for his opportunity to test this stamping plate!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti