torstai 23. helmikuuta 2012

Keväistä keltaista

  Keltainen on mielestäni aina ollut kevään ja kesän väri. Halusin kuitenkin päästä kokeilemaan muutama viikko sitten ostamiani vaaleankeltaisia kynsitarroja, eivätkä ne näyttäneet sopivan yhteen minkään muun kuin keltaisen lakan kanssa. Kirkas voikukankeltainen, joka on lempivärini, ei kuitenkaan sovi tähän ankeaan ja lumiseen vuodenaikaan (oi kevät, tule jo!) Harrastin sitten taas lakkojen sekoittamista, muutama tippa kirkasta keltaista valkean sekaan, ja tarrojen värinen lakka oli valmis!

  Alle normaaliin tapaan Trind Nail repair, sitten pari kerrosta läpikuultavaa valkoista, joka sekin on "omaa tuotantoa". Kynnen kärjen lakkasin vinosti uudella pastellikeltaisella ja liimasin tarrat. Koska tarroissa oli mustaa, tein rajauksen mustalla, vaikka se ensin hieman epäilyttikin. En ole koskaan pitänyt mustasta omissa kynsissäni, mutta lopputulos oli kuitenkin oikein onnistunut.

  Jonkun pitäisi oikeasti piilottaa nuo meikäläisen strassit, niitä kun tulee laitettua lähes kaikkiin lakkauksiin, niin tähänkin.  Yritin kuitenkin laittaa niitä maltilla, ja melkein onnistuinkin, laitoin vain toiseen käteen :D


  Jotenkin olen töissä onnistunut naarmuttamaan pari sormea, en tiedä miten ja missä. No, pikku naarmuja, ei haittaa.


  Loppuun joku maisemakuva? Katsotaan, mitä löytyy.


  Kun nyt on kynnet lakattu keltaisella, teemaan sopinevat keltaiset kurjenmiekat, joita kasvoi kesällä komea pehko uittorannassa.

  Lakkaillaan taas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti