sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Metalliset juhannuskynnet

  Hei vain kaikille!
  
  Aika on taas rientänyt ihan huomaamatta vaikka olen ollut lomalla. Tai ehkä juuri siksi.

   Taannoin ostamassani Konad-setissä oli punainen leimauslakka, johon ihastuin niin, että halusin samaa väriä koko kynsille. Eihän siinä auttanut muu, kuin lähteä kauppaan. Läheiseen CityMarkettiin tuli talvella Essien lakkoja myyntiin, ja ajattelin niistä löytyvän lähelle oikeanvärinen punainen. No, yksi oli suhteellisen lähellä mutta ei tarpeeksi. Niinpä selaamaan muutkin lakat ja Rimmelin lakoistahan se oikea sitten löytyi, ihana uhkeanpunainen kiiltävä lakka! 

  Aika lähelle Konadin lakkaa tuo väri oikeasti sattui. Rimmelin sivellin on todella leveä "Maxi brush" ja paksukin, joten tällaisten kippurakäppyräkynsien lakkaaminen ihan reunoihin asti oli hankalaa sotkematta, joten siivottavaa oli lakkauksen jälkeen aika paljon.


   Kun Konad nyt on uusi juttu minulle, niin uutuudenviehätys veti minut taas leimailemaan. Ja useampaa kuviota piti kokeilla :D Lopuksi lisäsin muutaman strassin ja paksulti päällyslakkaa.

  Muutama päivä sitten ostin MaxiMakasiinista KoneHelsinki-lakkoja, joista kaksi piti säästää juhannuskynsiin, joten kolmannesta ajattelin tehdä arkikynnet siihen saakka. Lakkasin kynnet ensin Mavalan valkoisella, että neonkeltainen erottuu paremmin. Kärkiin laitoin myös valkoista tarkoituksenani leimata värien rajalle Konadia, taas...

  Ideana ihan ok. Tähän asti olen käyttänyt leimauksien päällä Mavalan pikakuivattajaa, joka on toiminut varovasti käytettynä ihan hyvin levittämättä leimauksia. Nyt ajattelin varmuuden maksimoimiseksi käyttää setin mukana tullutta Konadin omaa päällyslakkaa, ettei vain leimaukset leviä, mutta kuinkas sitten kävikään...


  Vaikka laitoin lakan erittäin varovasti, paljon lakkaa, enkä kahta kertaa sivellyt samasta kohtaa, niin silti levisi :( Väri tarttui edellisestä kynnestä siveltimeen, joten mustaa raitaa tuli tyvestä lähtien. Eipä auttanut muu, kuin poistaa nämä ja tehdä jo ne juhannuskynnet, sillä en jaksanut enää miettiä uusia ideoita.

  Lakkoina taas KoneHelsinki, U07 ja U11. (Miksiköhän tylsiä numeroita? Tykkään enemmän, kun lakalla on oikea nimi.)   Jostain syystä nuo sävyt eivät nyt kuviin tulleet ihan oikeina, eikä kuvat muutenkaan sisätiloissa onnistuneet. Laiskuus iski, enkä viitsinyt lähteä ulos. Näemmä reunojen siistiminenkin jäänyt kesken, ups, pahoittelen... Taas noita strasseja... Näillä mennään nyt sitten juhannus, ellei mitään uusia mullistavia ideoita ehdi tulla viikon aikana.
  Pari viikkoa sitten ajelin erikoiskuljetuksen takana. Hyvän kokoisia dumppereita, olivat kuulemma Talvivaaraan menossa.

5 kommenttia:

 1. Mustat leimauslakat on kyllä haastavia, harvoin niitä saa täysin siististi:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin nyt ei oikein muu väri käynyt noista minulla olevista, niitä kun on punainen, sininen ja valkoinen. Täytyy hankkia jostain lisää, ja kokeilla noita muita lakkoja kuinka ne soveltuvat leimauksiin.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Toi leimaaminen on aina vähän tollasta, joka kerta saa jännittää että leviääkö ja millä lakalla. Joskus mullakin mustat leimaukset leviää ja joskus ei, vaikka olis sama päällyslakka.
  Noi flormarit on muuten ihania (niin ja huokeita), tosi ihania sävyjä oot säkin löytänyt. Ja "nimet" typeriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kokeilen seuraavan kerran tuota vanhaa tuttua Mavalaa päällyslakaksi.
   Ihastuin noissa ensin tuohon vaaleampaan, ja sitten tuo tummempi halusi välttämättä sille pariksi :D

   Poista