perjantai 8. kesäkuuta 2012

Uittokynnet

  Nyt se uitto on aloitettu! Ja arvatkaas kuka oli maanantaina ensimmäisenä purkamassa? No tietenkin minä, koska menin rantaan jo sunnuntai-iltana! Piti illalla ottaa muutama kuvakin, kun ollaan Volvon kanssa ylhäisessä yksinäisyydessä tyhjässä uittorannassa.

  Sunnuntaina ennen lähtöä ehdin tehdä ne spesiaalit uittokynnet. Alle laitoin Mavalan Black Diamond-lakkaa, kärjet lakkasin keltaisella, rajaus Kissin NailArt-hopealla ja keltaisiin kärkiin tummankimaltelevat kukkaset.

  Muutaman kuorman sain viedä viikolla uittoon, mutta ei ole vielä kaikki uittoon menevä puu tarpeeksi kuivaa uimaan, niin olen ajanut sahoille ja tehtaille välillä. Luulenpa, että heinäkuu on sitten pääasiallisesti uittoa. Olisi vain lämmintä ja sateetonta että puut kuivuu.
  Tänään on vapaapäivä, joten lähden tuhlaamaan osan tilistäni uusiin kynsijuttuihin. Meidänkin tuppukyläämme on tullut myyntiin Konadeja, ja sama kauppa myy muutenkin paljon kynsilakkoja ja -koristeita, joten siellä voi joku tovi vierähtää uutuuksia valitessa.

  Seuraavia lakkauksia suunnitellessa, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti