torstai 14. helmikuuta 2013

Nopeat Ystävänpäiväkynnet

  Ehdinpäs tehdä tämän postauksen vielä tämän päivän puolella. Toivotan siis kaikille hyvää Ystävänpäivää näiden kynsien myötä.  Lakka on Nfu Oh 63, jonka höystin strasseilla. Nopeaa ja yksinkertaista. (Onpa huolimattomasti puhdistetut kynsinauhat, anteeksi!)

  Tikutusprojekti on nyt jäissä hetken aikaa, sillä laskutulokseni 120 lakkaa ei pitänytkään paikkaansa, vaan 150 tikkua ei riittänyt ja kymmenen lakkaa jäi ilman tikkua. Plus koristelu- ja leimauslakat. Olen aina pitänyt kirkkaista väreistä, mutta sitä on vaikea uskoa, kun katsoo noita tikkuja. Keltaisiahan siellä on useampi, muutama punainen, mutta sitten loput on sinistä, vihreää, ruskeaa... Ei hirveän kirjavia nämä minun tikkuviuhkani, mutta pääasia, että lakat muuten miellyttävät.  Tikut ovat vielä sekaisin, mutta kunhan saan loputkin tikuille ja tikkuihin kunnolliset nimilaput, järjestän ne värin mukaan.

  Nyt alan suunnitella seuraavia lakkauksia jo hyvissä ajoin. Joten heippa tällä kertaa!

10 kommenttia:

 1. Oon jo kolme tikkua maalannut. =D
  Urakka siis etenee PIKKUhiljaa, siis hyvin hyvin hyvin pikkupikkupikku... ;D

  IhQ ystistä näin hieman myöhässä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, hiljaa hyvä tulee :) Mulle iski joku flow ja lakkasin tikut muutamassa päivässä, olisiko kolme-neljä päivää mennyt.

   Kiitos!

   Poista
  2. Joo, ja hätäillen tulee vaan k***päisiä kakaroita, joten ei auta nyt ruveta hötkyilemään tän asian kanssa... ;DDD
   Oikeestaan koko homma jumittaa tikkujen nimiöimisen kanssa, kun en osaa päättää, kirjotanko tarrakirjottimella vai tulostanko tarra-arkeille.
   Tarrakirjottimessa ei riitä nauha kuitenkaan tohon määrään, ja kuitenkin samalla vaivalla saisin tehtyä blogiin lakkalistan, jos tulostan tarra-arkeille.
   Sitä paitsi tilasin vaaleanpuneisia tarra-arkkeja, (ku ei ollu vaaleanliloja,) ni ne on tosi söpsiä !!! =D

   Flowta ootellessa... ;D

   Poista
  3. Minä en edes harkinnut tulostamista. Joskus muinoin yritin tehdä käyntikortteja ja hermot meni totaalisesti tekstien asemoinnin kanssa. Ohjelman mukaan ne oli juuri oikein mutta tulostus ei osunut sinne päinkään.. Pöytäkoneella on jonkinlainen taitto-ohjelmakin sitä varten, mutta se ei vaan toiminut. Tarrakirjoittimesta ei kyllä hirveän monta tarraa tule ja nauhakasetiti on kalliita, mutta kyllä se siitä.

   Voithan lakata tikut valmiiksi ja laitat nimilaput sitten kun olet päättänyt. Jos se idea vaikka kirkastuu siinä lakkaillessa. Laitat kirkkaan teipin tikkuun ja siihen kirjoitat käsin lakan nimen, sellaiset väliaikaiset nimilaput.

   Poista
  4. Tein sitten äkkinäisen päätöksen nimiöidä tikut tarrakirjottimella. Käytiin ostamassa Dymon rinnalle Brotherin P-touch, joten nyt on varsin pro-meininki.
   Kirjakaupasta tilattiin kapeampaa teippiä ja eBaysta tilasin lisää. Kyllä pitäis nyt ainakin nauhat riittää.
   Tikkuja on maalattu ainakin 49 + 12, joten yli yhden viuhkallisen jo. Joku päivä otan taas nipun maalamisen asiakseni. =)
   On muuten melkoisen työlästä hommaa !!! =D

   Poista
  5. Brother se minullakin itseasiassa on, mutta kun Dymo on helpompi kirjoittaa kuin tarrakirjoitin :D Ai siinä voi käyttää kapeampaakin? Olen tuota miettinytkin, ja ajattelin kysyä samalla kun käyn ostamassa lisää. Olisi vähän helpompaa, kun ei tarvitsisi leikellä teippejä niin paljoa. 12mm teipillä melkoista askartelua.

   Tsemppiä projektiin, hyvällä mallillahan tuo vaikuttaa olevan. Minun pitäisi saada lisää tikkuja ja sitä teippiä tuohon koneeseen.

   Poista
  6. Ainakin P-Touchiin saa 12 millisen lisäksi 6- sekä 9-millistä nauhaa. 9-millinen on aivan täydellisen levyinen!
   Kaupoista ei löytynyt kapeampia nauhoja hyllystä, mutta kirjakaupasta sai tilaamalla. Ebaysta löysin sitten puolet halvemmalla.

   Nyt jo kaksi viuhkaa maalattu. Tuli pieni kyllääntyminen yksi ilta, kun päätin toisen viuhkan loput tikut maalata yhdellä kertaa. Syvä viha sekä tikkuja ja Color Clubeja kohtaan nosti päätään, ja vielä ois muutama CC tikuttamatta. Ehkä otan tikut hieman pienempinä urakoina tästä lähtien. =D

   Poista
  7. Noni, sinäkin olet saanut flown päällensä :)

   Minäkin kävin kirjakaupasta nauhaa kyselemässä, ja tilasin sitä 9-millistä kun sanoivat sen käyvän tuohon koneeseen. Vielä pitäisi saada lisää noita vaaleita tikkuja, niin saisi projektin päätökseen. Tai no, loppuuko tuo koskaan, kun lakkoja tulee koko ajan uusia. Lauantaina miitistä sain neljä lakkaa ja ostin kuusi eli kymmenen yhtenä päivänä...

   Poista
 2. This naildesign is just beautiful!! I love the multi colored nailpolish and the cute little hearts are perfect!! Wow!

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, danke. I love those holographic polishes. This is the "nearest-pink" polish I have, so I chose it to be my Valentine's Day polish.

   You have a nice blog. I'm not that interested in fashion, but you have nice shoes :)

   Poista