lauantai 2. helmikuuta 2013

Tikkuja tikkuja

  Tänään toi posti iloisen yllätyksen, paketillinen jotain kivaa! Harmi, etten ollut huomannut varata dynamiittia paketin aukaisuun, sillä sen verran hyvin se oli pakattu. Vartin ähräämisen ja lukuisten työkalujen jälkeen sain sen viimein auki. Sieltä paljastui 150kpl kynsitikkuja ja yksi keltainen lakka lisää kokoelmiini. Kiitos kuuluu Sissille, sillä hän toimi tilauksessa toimeenpanijana. 

  Tikuttaminenhan piti tietenkin aloittaa heti, eihän sitä malttanut odottaa. Nimilaput tein hienosti Dymolla. Dymon teippi oli hieman liian leveää joten askarteluksihan se meni, kun teipeistä piti leikata vähän pois joka suunnalta, että tekstin sai keskelle tikkua. Taaskaan kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä, vaan tietenkin Dymosta loppui nauha, enkä nyt siihen hätään saanut uutta. 

  Tikutusvimma ei kuitenkaan tästä takaiskusta masentunut vaan laitoin tikkuihin kirkkaat teipit, joihin kirjoitin kynällä lakan nimen. Vaihdan niihin kunnolliset nimilaput kunhan saan lisää nauhaa.

  Laskin, että lakkoja on suunnilleen 120, joten 150:n tikun pitäisi riittää hyvin tämänhetkisiin lakkoihin. Saa nähdä kuinka käy, toinen nippu tikkuja on jo menossa, mutta vain murto-osa lakoista on tikuilla O_O  Voi joutua tilaamaan lisää, etenkin kun tuo minun kokoelmani ei osoita ainakaan kutistumisen merkkejä. Monta kertaa olen katsellut lakkoja sillä silmällä, että laittaisin jotain myyntiin, mutta ne ovat kaikki niin mieluisia etten halua luopua yhdestäkään.

  Lakkoja tikuttaessa alkoi jo tulla lakkausideoita, useitakin, kun on penkonut tuolta liian syvältä hyllyltä niitä takimmaisiakin lakkoja, jotka ovat "unohtuneet" sinne hyllyn perälle. Nyt pitäisi päättää, mitä niistä nyt toteutan. Ensi viikolla lauantaina on työturvallisuuskurssi, ja mä takaan että mulla on sen kurssin pisimmät ja kauneimmat kynnet, joten jotain säväyttävää pitäisi keksiä. Ja se on tehtävä nyt viikonloppuna, koska sunnuntaina tai maanantaina lähden taas töihin (en edes omalla ajokilla, NYYH! ) ja varmaan töistä suoraan kurssille.  

  Ai miltä mun tikut näyttää? Tässä yksi kuva ihan alusta:


   Nätimpi tietenkin olisi jos nuo tarrat olisivat samalla kohtaa joka tikussa, mutta se tähtääminen on hieman hankalaa, mutta kyllä nuo kelpaa mulle aivan loistavasti.  Yksi, minkä kanssa olen taistellut, on tuo tikun ja "kynnen" yhtymäkohta, niistä ei tule siistejä vaikka kuinka yrittäisin :(
  Tästä nyt näkee (Kuten Mimosakin sanoi Koristelujen puolella: "Tästä kuvasta voi todeta sen, että ei ole vain yhtä keltaista") että keltainen ei ole vain keltainen. On vaaleankeltainen creme, vähän tummempi jelly, keltainen shimmer, shimmerinen jelly, hieman vihertävä creme jne...

  No mutta, tikutukset tikutettu tältä iltaa, jos vain pyykeiltä ja kynsienlakkaamiselta ehdin, saatan jatkaa huomennakin muutaman tikun verran.

  Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna touhuta, hyvää yötä, nukkukaa hyvin ja nähkää kauniita unia!

6 kommenttia:

 1. Ahhah, joku oli vähän pakannut:D Mutta tulivat ehjinä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehjänä tulivat :) Tottapuhuakseni mieluummin taistelee hyvinpakatun paketin auki, kuin että kaivaisi huonommin pakatusta rikkinäistä tavaraa.

   Nopeasti kuluu ainakin aika noita tikkuja lakatessa. Alussa oli vähän hukassa, että miten tämä nyt pitäisi tehdä, mutta sitten siihen tuli tavallaan "rutiini" ja se alkoikin sujua aika nopeasti.

   Poista
 2. Kas kun mua ei yhtään yllätä, että alotit keltaisista... ;D

  VastaaPoista
 3. Mullakin monesti jää sotkuiseksi se kynnen ja tikun yhtymäkohta, mutta salaisuus on olla välittämättä :D Tosi hyvältä näyttää nuo dymolla tehdyt tarrat noissa tikuissa! -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei siinä oikein muuta voi kuin alistua siihen kohtaloon, että epäsiistit ne on :)

   Kiitos, niin minustakin. Pitäisi vain saada lisää nauhaa että saisi kaikkiin oikeat tarrat. Pitää selvittää, kuinka paljon nauhaa on yhdessä kasetissa ja laskea, montako niitä tarvitaan. Veikkaan, että monta :D

   Poista