keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Holoisaa leimaa kynnentäydeltä

  Olen useissa blogeissa nähnyt hologrammilakalla tehtyjä leimauksia, ja ajatellut, että joskus voisi itsekin kokeilla. Viimeisimmän sysäyksen antoi Sissi tällä postauksella. Lisähoukutuksena tietenkin Color Clubin holot. Ensin kokeilin kiekolle, kunka nuo kolme CC:tä näkyisivät mustan lakan päällä. Seuraava tunti menikin sitten noita kokeiluja tuijottaessa :D Minulla oli juuri tuossa vaiheessa uusille lakoille pohjat tehtyinä, mutta lakkoja  ja koristeluja en ollut vielä osannut päättää.

  Niinpä sitten otin hyllystä parhaan mustani, joka on Max Factor - Onyx. Se peittää aika hyvin yhdelläkin kerroksella, mutta täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi laitoin kaksi kerrosta. Kumpikin kerros kuivui todella nopeasti, joten saatoin leimata jo samana iltana, vaikka ensin aikeenani oli odottaa aamuun että lakat olisivat varmasti leimauskunnossa. Leimauslakaksi otin CC:n Cherubicin, kuvio on Mimaxilta saadusta laatasta, jossa on vain numero 35.

Varjossa
Auringossa
Auringossa
Auringossa
  
  Luulenpa, että tämä ei jää viimeiseksi hololeimaukseksi, mutta jos nyt välillä laittaisi kynsille muutakin kuin holoja :) 

  Eilen kaupungilla käydessäni oli pienimuotoista väittelyä näistä kynsistä. En ole kyllä vieläkään täysin varma, uskoiko kyseinen henkilö kuitenkaan, että nämä ei ole geelikynnet, vaan ihan luomut :D 

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää Cherubic leimauksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Monessa blogissa on tosiaan tullut hololeimauksia nähtyä, mutta ei vain ole tullut kokeiltua, ennen kuin nyt. Eikä taatusti jää viimeiseksi kokeiluksi!

   Poista
 2. Oi vitsit miten ihanan näköiset! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä hienon näköiset mustan päällä!

  Oon muuten myös joutunut tosi usein väittelemään kynsieni aitoudesta! Ihan kuin luonnonkynnet eivät voisi olla vähän pitemmät, kivan malliset ja nätisti lakattu. Melkein olen loukkaantunut kun on jäänyt olo, että vastapuoli ei usko kuitenkaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuon mustan otin ensin vain kiekolle testimielessä, kynsille ajattelin laittaa jotain muuta, mutta kun musta oli testeissä niin hyvä niin... Joskus täytyy kokeilla kyllä muitakin värejä. Cherubic voisi olla kullalla hauska, varjossa ei näy yhtään mitään ja valossa sitten on koristelut.

   Ei se geelikynsiksi luuleminen oikeastaan haittaakaan, mutta sitten kun ei uskota luomuiksi. Onko nykyaikana sitten lähtökohta se, että kaikki on feikkiä jos se vähänkään poikkeaa "normista"? Vai onko vallalla se käsitys, että vain geelejä koristellaan, ettei kukaan vaivaudu luomuja koristelemaan? Todella moni on sanonut, että mun kynnet on ihan sen muotoiset, kuin geelikynnet. Kiitti vaan, isukki, muoto on peritty siltä puolelta :)

   Poista