lauantai 30. maaliskuuta 2013

Melkoinen halo(o)

  Jokin aika sitten Color Clubilta tuli uusia hologrammilakkoja, Halo Hues-kokoelma. Maanantaina sorruin minäkin tilaamaan niistä kolme, Cherubic, Angel Kiss ja Eternal Beauty. Onhan nämä toki... ihan kivoja:


     Cherubic. Aika väritön, eikä kyllä oikein sovi minun ihonväriini                               Angel Kiss. Ihan kiva vaaleanvihertävä.               Eternal Beauty. Nätti violetti, tätä ehkä tulee käytettyä.

  No joo, leikki leikkinä, eihän hologrammilakkoja näin katsota. Otetaas uudestaan auringossa:


                                                  Cherubic.


                                                  Angel Kiss.


                                                               Eternal Beauty.

  Niin, taidan olla rakastunut. Saatan jopa tilata pari lisääkin.

5 kommenttia:

 1. Eternal Beauty pitäisi noista saada, muista en niin innostu. Tosin en ole vielä ehtinyt noita Chinankaan holoja testaamaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eternal Beauty on kyllä aika upea! Pitkään harkitsin sitä mustaa, mutta en vielä tilannut. Oikeastaan mulle kävisi kaikki muut, mutta ne pinkit jättäisin pois. Enkä oikeastaan sinisiäkään tarvitse, kun on tuo MUS:in Siw, se riittää. Mutta kyllä niitä vielä pari... ehkä... :D

   Poista
  2. Make Up Storen holot on kyllä aika erikoisia, kun pullossa niistä ei löydy minkäänlaista holon vilaustakaan, mutta kynsillä ne on WAU!

   Poista
  3. Britta olisi kyllä ihan sinun väri. Minun makuun hieman liian pinkki, mutta toisaalta... onhan minulla Nufun 63, joka sekin on aika pinkihkö :D Greta olisi myös aika kiva.

   Poista