tiistai 7. toukokuuta 2013

Hui, kuinka aika rientää!

  Miten ihmeessä aika voi kulua näin nopeasti. Jotenkin ajattelin, että edellisestä postauksesta on pari viikkoa, mutta onhan siitä jo kuukausi! Kauhistus! Tosin ei minulla ole kovin kummoisia lakkauksiakaan ollut, ihan yksivärisiä glittereillä koristeltuina. Tosin Layla Mirror Effect - sarjan Metal Chrome olisi ansainnut erityisesittelyn, mutta se jäi kokonaan kuvaamatta, pahoittelen.

  Ennen yksivärisiä lakkauksia oli Facebookin lakkaushaasteen aiheena kukkaset, ja kunnianhimoisena tein one stroke-kukkia. Niin, no, käytännössä niihin kului vähän useampi, kuin yksi veto, mutta tuli niistä nyt jonkinlaisia. Valkoiset kärjet lakkasin Mavalan Whitella. Kukkaset on maalattu akryylimaaleilla, ja niiden keskelle levittelin pilkkutikun avulla Jolly Jewels 102:sta.

  Vihreät pilkut on tehty pilkkutikulla ja niihin on käytetty vihreää akryylimaalia ja kynsilakkaa.  

  Vappu menikin sitten kissoja hoitaen siskon luona. Oli minulla siellä kynsilakkojakin mukana.

                                    Eläimiä ei vahingoitettu kuvauksissa. 
 
  Harmaa lakka on miitistä saatu Orly - Faint of Heart, decalsit on tilattu Mimaxilta tai Adeninalta, en muista kummastako nämä nimenomaiset tulivat, koska tilasin samaan aikaan molemmista. Ai kukako tuo söpöliini on? Se on siskoni kissa <3 

  Tuli Vapun aikana kuvattuakin jotain.

Orava kurkkii puusta kissaa.

Rannassa jäät olivat pakkautuneet kinoksiksi.

  Ai niin, tulihan sitä tehtyä ostoksiakin. Facebookin kirppikseltä ostin BYS:in pimeässä hohtavan lakan. Aika huimalta se näyttää, kun sammuttaa valot, melkein säikähtää, että mikäs se nyt jäi tuohon hyllyyn hohtamaan.


  
Katsokaa, kuinka se valaisee ympäristönsäkin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti