keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Monta kärpästä yhdellä iskulla

  Pitkästä aikaa pää oikein kuhisi ideoita uusiin lakkauksiin. Oli todella vaikeaa päättää, mitä niistä lähtisi toteuttamaan. Oli Facebookin lakkaushaastetta, mutta todella pitkään olen halunnut leimata mustalla kultaiselle, ja toisaalla taas huutelivat käyttämättömät lakat. Strasseja ja tarrojakaan en ollut käyttänyt aikoihin. Pyörittelin ajatuksia ja lopulta sain nuo kaikki ideat yhteen pakettiin. 

  Ensimmäiseksi lakkasin kynsille OPI:n Oy Another Polish Joken. Sen päälle kärkeen vinosti edelleen OPI:a, Goldeneye. Niiden rajalle leimasin Konadin mustalla piikkilankaa Cesars Shopin C1-laatasta. Vähän blingiä strasseilla ja muutama tarra. 

   
  Eikö tuo pienenpieni OPI olekin hurjan suloinen! Näistä tuli aikalailla minun näköiset kynnet, kun on vähän kaikkea :D  Käyttämättömiä lakkoja olivat Oy Another Polish Joke ja Konad. Lakkaushaastehan oli vinomani.

  Nyt ei ole tullut juurikaan kuvattua muuta, joten päätän raporttini tähän. Saa nähdä, mitä seuraavaksi keksin.

2 kommenttia:

  1. Oi nämä on todella kauniit ja kesäiset! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itseasiassa tuo kulta/musta on pyörinyt mielessäni tästä postauksesta lähtien: http://belegwen.blogspot.fi/2013/04/halpaa-mutta-ei-niin-kayttokelpoista.html
    Se oli tarkoitus mainita tässä, mutta se pyyhkiytyi mielestäni jossain vaiheessa. Mutta kerrotaan se nyt tässä että sinä olet "syyllinen" :D

    VastaaPoista