keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Haastekynsiä

  Onpa ollut taas muka niin kiire, ettei ole ehtinyt kirjoittaa postausta. Kesä ja helteet nyt vain on niin kivaa aikaa olla ulkona, ettei jaksa olla niin paljoa sisällä koneen ääressä.

  Facebookissa oli kaksikin eri lakkaushaastetta, ensimmäisessä oli aiheena viivat. Menin helpolla, ja lakkasin vain Color Clubin Cherubicilla ja leimasin viivoja Color Clubin Eternal Beautylla.

 
  Kyllä siellä viivoja on, kun tarkkaan katsoo.

  Seuraava lakkaushaaste oli herkkukynnet. Halusin pitkästä aikaa fimoja, joten tein Jaffa-kynnet. Kärkiin lakkasin L'orealin Lush Tangerinen ja kynsipedille liimasin appelsiinifimoja ja strasseja vähän kuin appelsiinikarkeiksi. Siskoni tosin sanoi niitä mehupisaroiksi. Sopii se niinkin.  Kuorrutin kärjet vielä Nfu Oh:n flakiella nro 44.

  Pari viikkoa sitten ystäväni osti uuden polkupyörän, ja antoi entisensä minulle. On ollut todella mukavaa fillaroida, kun sääkin on ollut mitä parhain, eikä nuo pyöräilymaisematkaan pahoja ole:


2 kommenttia:

  1. Nuo herkkukynnet näyttää ihan siltä että ne maistuisikin hyvälle. 8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onneksi maltoin olla maistelematta, olisihan se vallan noloa näillä kymmenillä vielä ryhtyä kynsienpureskelijaksi.

      Poista