sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kuka voisi kellot seisauttaa...

 ...ja ajan pysäyttää, kuten laulussa lauletaan. Aika se vain rientää niin, ettei mukana tahdo pysyä. Pyydän anteeksi pitkää postaustaukoa. Töitä on ollut taas ihan tehdä asti, ja paristakin paikasta on taas soiteltu ja pyydetty töihin. Voi, kun voisi jakaantua moneksi! 

  Nykyinen työ elementinajossa on käynyt niin pahasti kynsien päälle, että ne ovat nyt lyhyet, todella lyhyet. Osa myöskin epämääräisen muotoisia sillä ne alkoivat katketa niin syvältä, että oli pakko leikata, etteivät repeä pahoin ja kipeästi. Lakattuina ne toki olen pitänyt että kestäisivät paremmin ja siten saattaisivat saada pituutta lisää. Onneksi kasvavat nopeasti.

  Monet kynnet on unohtunut kuvatakin, olen vasta lakat poistettuani tajunnut, että ai niin, olisihan ne kuvatkin voinut ottaa. Minulla on kuitenkin parit kynnet varastossa julkaisemattomina, joista toiset esittelen nyt tässä.

   Minulla oli jo kauan halu lakata kynnet punaisiksi, ja käytin siihen tietenkin suosikkipunaistani, joka on Rimmel - Heart on Fire. Nimettömiin laitoin ison strassin, jonka ympäröin pienemmillä. Jostain syystä pikakuivattaja tekee kuplia joka kerta, kun kynnellä on jotain epätasaista. Siihen riittää jo liukuvärjäyksen epätasaisuus.
 
 


   Ja että kärsivällisyys olisi todella kovalla koetuksella, lisäsin strassien väleihin vielä mikrohelmiä. Muut kynnet näyttivät liian alastomilta, niin mietin, mitä niille keksisi asusteiksi ja muistin Models Ownin Mirrorball-kokoelman ja valitsin niistä Hot Stuffin kärkiin.  Semmoista. Toivottavasti seuraavaan postaukseen ei mene ihan näin kauan. Aurinkoista heinäkuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti