sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Savo-Karjala-Kainuu-alueen kynsimiitti 10.8.2013

  Elokuussa meillä oli kynsibloggaajien tapaaminen Kuopiossa. Milba  ystävällisesti avasi meille ovet kotiinsa, jonne kokoonnuimme syömään ja kirppistelemään. Parkkipaikalle päästyämme tajusin, että eihän minulla ole kamera mukana!! Minulla, jolla kamera seuraa aina mukana!! Ruokailu järjestettiin taas nyyttäriperiaatteella, ja syötävää oli kyllä aikalailla jokasorttia. Milba itse paistoi erittäin maistuvia lettuja, nami! Ennen ruokailua kirppisteltiin, ja minullekin kertyi ihan mukava kasa lakkoja kotiinviemisiksi. Itsellenihän ei tietenkään tullut mielenviereenkään, että olisin joitakin lakkoja voinut ottaa mukaan myytäväksi.

  Ruokailua seurasi sitten sponssituotteiden jako ja arvonta. Saimme pienen inspiraatiokirjasen, lakkoja, koristeita, kynsinauhaöljyjä ym.

  Yhtenä sponsorina oli MakeUpStore, jonne meidät oli kutsuttu käymään. Siellä meitä odottivat Piia ja Moona juomien ja pienten naposteltavien kera. He saivat meidät tuntemaan itsemme erittäin tervetulleiksi! Tytöt esittelivät meille monenlaisia kynsituotteita, sekä meikkejä, joita voi käyttää myös kynsillä. Osa miittaajista meikattiinkin vielä entistä kauniimmaksi. Saimme alennusta kaikista ostoksistamme, ja minähän tietenkin hankin itselleni vielä puuttuvia MUS:in hololakkkoja, sekä niille aluslakan. MUS:in holot kun ovat levittyvyydeltään kamalinta, mitä olen koskaan nähnyt, mutta ovat kyllä kaiken sen vaivan arvoisia!! Minulla olikin miittikynsinä MUS:in Siw, sekä nimettömissä Barry M - Station Road tekstuurilakka leimattuna Color Clubin Eternal Beautylla. Suuri kiitos MakeUpStoren tytöille, teitte päivästä vieläkin ikimuistoisemman!

  Muut sponsorimme olivat:
MiMax
Adenina
LivBox
BBE
Cosmerya
MaxFactor
NailCity

Suuret kiitokset heille!!

Muiden miittaajien blogit:
Niniane 
Alotoffun
Eve
Napa
Nightingale
Lady Narcissa
Sekä Eijan yrityksen Facebook-sivu.

P.S: Olen taistellut tämän postauksen kanssa jo kauan, enkä millään saa sen päivän tunnelmaa puettua sanoiksi :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti