keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Töissä kärsineet, osa 1

  Kyllä se aika vain rientää aivan liian nopeasti, kun on tekemistä. Töissä on ollut menoa ja melskettä niin, että heikompaa jo hirvittäisi. Nyt on vähän hiljaisempaa, niin ehtii kirjoittaa tännekin pienen pätkän. Välillä oli pientä kynsimasennustakin havaittavissa, sillä melkein kaikki kynnet katkesivat ihan nysiksi, niin ei niitä huvittanut kuvata, vaikka lakattuina ne olen koko ajan pitänyt.

  Tällä kertaa ajattelin esitellä eräät töissä kärsineet kynnet. Facebookin puolella onkin ollut puhetta siitä, kuinka minulla lakkaukset kestää yllättävän kauan. Parhaimmillaan minulla on ollut samat lakkaukset jopa kaksi viikkoa, kun töissä on ollut niin kiirettä, ettei edes viikonloppuna ole ehtinyt lakata uusiksi.

  Aina, kun lakkaan kynsiä, laitan ensimmäiseksi Trind Nail Repairia kaksi kerrosta ja niiden päälle pikakuivattajan. Sitten laitan värilakkaa tarvittavan määrän, yleensä 2-3 kerrosta ja joka kerroksen päälle pikakuivattajan. Koristelujen päälle laitan myös useamman kerroksen pikakuivattajaa, koristeluista riippuen. Mitä enemmän koristelut ovat koholla, sitä useampi kerros pikakuivattajaa.

  Näissä kynsissä on lakkana Color Clubin Psychedelic Scene, jonka ostin Facebookin kirppikseltä, koristeina tarroja.

 

  Kuvanottohetkellä lakkauksien ikä on 10vrk. Halkeamia ei näkynyt livenä ollenkaan ennen perävaunun jarruremonttia. Hienojakoinen musta jarrupöly löysi halkeamat ja sai ne näkyviksi. Kärkikulumaa ei näy, koska päällä on niin monta pikakuivattajakerrosta eikä sen kuluminen näy. Keskisormenkynsi näkyy olevan paikattu, koska siinä näkyy tuo patti.

  
  Sellaiset töissä kärsineet tällä kertaa.

3 kommenttia:

 1. Mahtava on tuo sinun lakkojesi kesto, mutta kerrosten määrä lienee se ratkaiseva tekijä.
  Pirteät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrokset tosiaan voi olla se juju. Vähemmillä kerroksilla kynnet taipuu ikävästi, ja sehän ei ainakaan paranna lakkauksien kestoa.

   Pirteäthän nämä todella on :D Tämä on kyllä todellinen kesälakka.

   Poista
 2. Oho, kylläpä tosiaan sulla pysyy lakat hyvin, mahtavaa! Itellä on tapana rynnätä joka paikkaan kynnet edellä, niin jostakin tahtoo aina muutamassa päivässä lohjeta joku palanen. Täytyy varmaan itsekin tehdä niin, että laittaa tuota pikakuivattajaa useampaan väliin silloin, kun lakkojen pitää kestää.

  VastaaPoista