torstai 19. huhtikuuta 2012

Ei vieläkään kynsiä!

   Hipheihurraa!! Ensimmäinen julkinen lukija blogilleni!! Toivotan sinut nöyrimmästi tervetulleeksi, AN!!

  Olin aikeissa tehdä uudet lakkaukset, mutta onneksi kaveri soitti, ennenkuin ehdin tehdä mitään kynsien hyväksi. Ystäväpariskunta osti uuden asunnon, ja pyysivät minut kaveriksi remontointiin. Minulle kun etenkin maalaaminen on tuttua puuhaa, eivätkä muutkaan remontointivälineet aiheuta pakoreaktioita, lupauduin tietenkin avuksi! Etenkin kun omassa työssä on nyt se lähes jokakeväinen vitsaus; kelirikkotauko. Kädet kokonaisuudessaan ovat täynnä maaliläiskiä, ja lisää on tulossa, niin olenpa tosi kiitollinen etten ehtinyt niitä uusia nyt laittaa, maalin peitossahan ne toki nyt olisivat.

  Ennen remontin alkua ehdin kuitenkin valmistautua, ja kierrellä pari lakkakauppaa. E-Motionista mukaan lähti kaksi lakkaa, Mavala 91 Reno. Pullossa kivannäköinen nudelakka, sekä lisäksi vielä pullollinen pikakuivattajaa. Matka jatkui Seppälään, sieltä kaksi lakkaa samoin. Lempiväriäni keltaista pienen pieni pullo, jossa lukee Miss Selene, sekä sanoisinko hopeansävyinen hololakka? Wet n Wild Wild Shine. Seppälästä ostin myös 6 arkkia kynsitarroja.  Siinäpä onkin keksiminen, mitä kynsille seuraavaksi suunnittelee.


  Tarroista osa oli samanlaisia, niin en kaikkia siksi kuvannut.             Päivänkakkaroista taitaa tulla sellaiset kesäsuosikit.


  Tässä lakat: Vasemmalla Miss Selene, Wet n Wild ja Mavalat.


  Nyt vielä pari päivää ahkerasti remonttia, ja jos sitten lopulta pääsisin uusia kynsiä laittamaan, jospa jopa jo viikonloppuna. Sitä odotellessa. Kun nyt jostain löytyisi se ideakin...


4 kommenttia:

 1. Avaan blogin kommenttiosion: tämä oli hauska löytö, ei ihan perinaisellinen tuo sinun ammattisi:) Pikkuveljeni ajaa myös rekkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Eka kommentti! Juu, jonkinlaista ristiriitaa, rekkakuski joka pitää kynsiblogia :D

   Poista
  2. Musta tää on just hieno juttu:)

   Poista
  3. Kiva jos tykkäät! Kaverit ei jostain syystä oikein ymmärrä tätä kynsiharrastusta, niin mukava täällä esitellä näitä tekeleitä.

   Poista