sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Toipilaan turinoita

  Pahoittelen taukoa! Olen ollut sairaana jo kuukauden, keuhkoputkentulehdusta sun muuta, voimat aika vähissä välillä kuumeilun vuoksi. Antibioottikuurikaan ei parantanut tilannetta. Ainoastaan yhdet kynnet jaksoin tehdä Pääsiäisen alla. Huomenna viimeistään täytyy tehdä uudet, sillä nykyiset alkavat olla jo liikaa kasvaneet.


  Kevääseen ja etenkin Pääsiäiseen kuuluu tietenkin keltainen, joten kynsiinkin täytyi laittaa keltaista. Alimmaisena tuttuun tapaan Trind-kynnenkovettaja, sen päälle pari kerrosta itsesekoitettua lakkaa. Kärkiin tein vinolakkauksen ystävältä saamallani keltaisella Aden-lakalla, rajaus Kiss Nail Art hopealla. Ja ne strassit... En tietenkään voinut olla laittamatta strasseja muutamaan kynteen. Joku saisi jo piilottaa minulta nuo strassit...  Pääsiäisviikonlopun olin siskoni luona. Sisko itse ei kuitenkaan ollut kotona, vaan pohjoisessa lomalla, joten minä olin talonvahtina ja hoitamassa kissat. Sää oli mitä parhain, aurinko paistoi koko viikonlopun, hieman lämpimämpi toki olisi voinut olla. Innostuin käymään pienellä kuvausretkelläkin.


  Nyt alkaa olla jo sen verran parempi olo, että haaveilen jo töihinpaluusta. Jee! Ei nyt  vielä täysin terveeltä tunnu, mutta perjantaina otetun verikokeen perusteella minussa ei ole mitään vikaa, kaikki veriarvot suunnilleen täydelliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti