torstai 23. elokuuta 2012

Kynsiahdistus ja ahdistuskynnet

  Halusin taas vaihteeksi laittaa kynsille keltaista lakkaa ja uusia tarroja, jotka ostin Kuopiosta. Tai oikeastaan ajatus lähti juuri noista tarroista ja totesin niiden sopivan keltaiselle pohjalle. Otin lakaksi Rimmelin 280 Sunshinen, jota en ollut vielää kokeillut. Ai että se levittyi huonosti ja raidoittui vain. Vielä kolmen kerroksen jälkeen oli raidat selvästi näkyvissä. Kuvittelin pelastavani tilanteen toisella vielä käyttämättömällä lakalla, joka oli Wild and Crazy - Twilight. Ohutta lirua, joka raidoitti aivan yhtä pahasti kuin Rimmelkin. Kolme kerrosta sitäkin, ja sitten pettivät hermot. Tarrat päälle ja siinä se, ei voi mitään. Twilight taitaa sopia glittersandwicheihin ohuutensa puolesta.


  Kuvassa eivät raidat nyt kovin pahasti erotu, mutta lakkakerroksien järjetön paksuus kyllä näkyy. Koska tein nämä kynnet jo lauantaina ja kuvasin vasta tänään, niin ehtivät näemmä jo kasvaakin jonkin verran.

  Minulla on joskus tapana ennen vanhojen lakkojen poistoa testailla kynsille uusia juttuja, niin nytkin. Eilen illalla aloin kokeilla muutamien eri lakkojen soveltuvuutta vesimarmorointiin.

(Pahoittelen, jos tästä kuvasta joku herkempi saa traumoja :D )


 Pikkurilli Rimmel-Heart on Fire ja Wet n' Wild-The Wonder Yellows.

Nimetön sama Wettis ja Max Factor-Onyx.


Keskisormi Flormarin holot 811 ja 814 sekä Flormar neon N006.

Etusormi Max Factor-Onyx ja GOSH-Silver.

Peukalo em. Rimmel sekä Wild and Crazy-Twilight ja Flormar neon N006. Huomasin jo pikkurillissä punaisen todella dominoivaksi, joten keltaisia laitoin kahdesti: neon, W&C, neon W&C, Rimmel jne. mutta siitä huolimatta tuli liikaa punaista. Ihan näyttävähän tuo noinkin on, mutta tavoitteena oli nimettömän tyylinen kuvio, punakeltaisena vain.

  Viime viikolla menetin Cesar's Shop-neitsyyteni. Ikuisena skeptikkona en ole nettikaupoista vielä aikaisemmin mitään uskaltanut tilata. Netistä lukemieni kokemusten perusteella siellä on kuitenkin homma toiminut niin rohkaisin mieleni, sillä nyt tuli myyntiin uusi C1-leimauslaatta, niin sehän piti saada ja samalla tilasin keltaisen leimauslakan, ja kynsikiekkoja tilasin myös. Laattaa kokeilin sitten edellisten lakkojen päälle.


   (Hienosti heijastuu laatasta rakastamani keltainen laskosverho) 
  Peukalon leimaus hieman suttaantui, sillä minulla ei ole XL-leimasinta ja tuolla pienemmällä joutui vähän keinuttelemaan, että kuva tulisi koko kynnelle. Keltainen ja valkoinen ovat Konadin leimauslakkoja, keskisormen kultainen on edellisessä postauksessa esittelemäni H&M:n Back by Noon. Näkyy toimivan ihan hyvin leimauksissakin. Muuta kultaista lakkaa minulla ei vielä olekaan, joten jos teillä on tiedossa joku hyvä kultainen leimauksiin soveltuva lakka, niin saa suositella.

  Tää olis sitten taas sairaana :/  Sunnuntaina alkoi yskä, maanantaina oli jo vähän heikompi olo, mutta olin kuitenkin töissä. Illalla johtaja kysyi, soitetaanko ajopari aamuksi töihin. "Ei tarvii, ei tää niin paha ole, kyllä minä..." No, tiistaiaamuna olo oli aika kamala, mutta koska lähtö oli jo 03.00, niin ei siihen hätään ajoparia saanut hälytettyä. Kävin sen yhden kuorman hakemassa ja lastatessa soitin ajoparille, joka sitten jatkoi. Tiistai-ilta ja keskiviikko meni aika pitkälti nukkuessa, tänään olen jo vähän jaksanut olla jalkeillakin. Kynsien laiton jätän kyllä suosiolla huomiselle, jos sittenkään jaksan siihen keskittyä.

  Tiistai-aamu oli kylmä, ja piti ihan käsin käydä kokeilemassa tienpenkan kasvustoa ja todeta, että kuuraa se on. Minulla ei ole ulkolämpömittaria autossa, mutta työkaveri sanoi, että on pakkasen puolella kaksi astetta. Kai se on jo myönnettävä, että syksy se nyt on :(
  Että sellaista lörpöttelyä tällä kertaa. Nyt yritän keksiä uudet lakkaukset, jos nyt huomenna jaksaisin nämä vaihtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti