maanantai 13. elokuuta 2012

Pikakynnet

  Olin tänään poistanut vanhat lakat ja parhaillaan miettimässä uusia, kun tuli puhelu ja pikainen lähtö kaupungille. Piti siis puolessa tunnissa keksiä kynsille jotain. Alle tuli Max Factor Onyx, ja päälle Nfu Oh Emerald Island. Max Factor levittyi helposti ja peitti yhdellä kerroksella! Onkohan minulla koskaan ollut lakkaa joka ei vaatisi vähintään kahta kerrosta peittääkseen kunnolla. Pitkästä aikaa minulla on pelkkää lakkaa ilman mitään koristeluja, mutta tuo Nufu ei kyllä mitään koristeluja kaipaakaan.  Tuli osteltua uusia lakkojakin taas, pahoja nämä vapaapäivät... H&M:ltä ostin kahden lakan pakkauksen.

  Oikeanpuoleinen lakka näyttää kupariselta, mutta on oikeasti enemmän messinkinen.

  Seppälästä löytyi kolme lakkaa, jostain syystä kaikki glittereitä. Nuo Wild&Mildit haisee aika... öh... mielenkiintoisilta. Vaalea suunnilleen sinolioksennukselta :P  Ei sillä, että olisin moista oksennusta koskaan haistellut, mutta voin kuvitella sen haisevan juuri tuolta. Tuo Wet n' Wild saattaa päästä glittersandwichiin, kunhan keksin muut siihen sopiva lakat.
   Emotionista ostin oranssin L'orealin lakan ja uuden kynsinauhaöljykynän, vaikka entinenkin lopulta löytyi, loogisesti läppärilaukusta :D Niin, ja nyt ostin sen Max Factorin vedenkestävän ripsivärin. Piti heti kotiinpäästyä testata ja hyvä se kyllä on, ei voi mitään.
                             Vielä löytyi naavaisia puita metsästä.

 

2 kommenttia:

  1. Mielettömän näköinen tuo vihreä! Ei tosiaan kaipaa enää mitään siihen koristeluiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Olen jo kauan ihaillut tuota eri blogeissa, ja nyt se tuli myyntiin Facebookin kynsiryhmään ja minä ehdin varata sen ensimmäisenä! Yleensä kaikki ihanuudet ehtii mennä juuri nenän edestä. Nyt olisi ollut yksi samaa sarjaa erivärisenä, mutta sitä en ehtinyt saada.

      Poista