tiistai 7. elokuuta 2012

Tylliä ja osteluita

  Viime viikolla kävin Kuopiossa korjauttamassa työautoa. Koska eivät saaneet sitä yhden päivän aikana korjattua, kävin siskoni kanssa kaupungilla shoppailemassa lakkoja. Mukaan tarttui 6kpl L'orealin Exotic Canaries-lakkaa, Rimmelin ja Coralin glittereitä,  yksi Mavalan pikakuivattaja sekä pari arkkia tarroja. Täytyy sanoa, että Carlsonin kemppari on kynsiharrastajan taivas! Sinne täytyy lähteä kyllä uudestaan, ja tilipäivänä :D  Carlsonilta löytyi myös mini-OPI, voiko olla mitään söpömpää kuin tämä? (Tietenkin eläinvauvojen jälkeen...)
  Pyysin jo aikaisemmin siskoani ostamaan minulle tuota L'orealin keltaista, ja hän oli löytänyt kolme pulloa, joten nyt minulla on sitä yhdeksän. Eilen sillä kynsiä lakatessani täytyi laittaa kolme kerrosta lakkaa, enkä millään olisi raaskinut, ettei vain lopu kesken. Haloo, sitä on yhdeksän pulloa...

  Facebookin kautta olen ostanut taas hirveästi koristeita. Eilen hain postista kaksi pakettia, jotka eivät olleet mahtuneet luukusta, ja niistä löytyi China Glaze Fairy Dust, Nfu Oh 056 Emerald Island ja Nubar Mellow Yellow. Upeita lakkoja!

  Facebookin kautta sain jokin aika sitten myös tylliä, jota ajattelin nyt kokeilla kynsille. Pohjana siis L'orealin 302 Exotic Canaries. Kynnen keskiviivan viereen laitoin kapean kaistaleen mustaa tylliä ja koristelin strasseilla. Ajatuksena oli että strassirivi olisi suunnilleen kynnen keskellä, mutta eihän se ihan osunut. Vasemman käden kynsiin laitoin mustia ja kirkkaita strasseja, oikeasta jätin mustat pois. Kumpi on teistä parempi versio? Itse pidän ehkä enemmän oikeasta, pelkillä kirkkailla strasseilla.   Herranjestas noita kynsinauhoja!! Minä kyllä siistin ne ennen kuvaamista, mutta... öh... sorry! Ai niin, olen kadottanut kynsinauhaöljykynäni :(  Olen pitänyt sitä töissä mukana, enkä nyt löydä sitä mistään. Ehkä se on autossa, tai jossain kassin taskun poimussa piilossa. Ei se kokonaan ole kyllä voinut kadota.

  Kävin eilen Emotionissa ostamassa Trindin kynnenkovettajaa, ja Mavalan pikakuivattajaa, ja sain ihanan kaupanpäällisen!

  Tuollainen kaunis peltipurnukka, jossa oli Max Factorin rajauskynä, ripsiväri ja kolme kynsilakkaa. Mustan lakan ostamista olen harkinnut jo kauan, vaikka en varsinaisesti mustasta kynsillä pidäkään. Noita ruskean sävyjä en välttämättä olisi hyllystä valinnut, mutta kun katselen niitä nyt, niin todella kauniita sävyjä ovat, jotenkin tulee mieleen lämmin kaakao, vaikka kumpikaan ei kaakaon värinen olekaan. Minulla on noiden varalle jo parikin ideaa mielessä. Syksymmällä sitten, käytetään nyt vielä kesävärejä. Täytyy nyt tässä vaiheessa muistaa mainita, että tuolla meidän Emotionissa on mielestäni hyvä palvelu, siksi siellä tuleekin aina käytyä. Etenkin nuorempi myyjä tietää todella paljon kynsilakoista. Harmi, että nykyaikana hyvä palvelu alkaa olla katoava luonnonvara.


 Viime viikolla Kiuruvedellä osui tankille hieno yhdistelmä!


  PV-Volvo vm. -64, asuntovaunu oli kuulemma pari vuotta uudempi.

  Tämä taas oli sunnuntaina Nurmeksessa ABC:n pihalla:

                                              Kenworth


5 kommenttia:

 1. 9 putelia samaa sävyä ???
  Mitä ihmettä? Miksi ihmeessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se on täydellisesti lempivärini, varsinainen lakkarakkaus! Vähän paremmin voisi levittyä ja kuivuakin nopeammin, mutta väri on ihana ja sivellin on hyvä. Harvemmin löytää noin täydellistä keltaista, niin hamstrasin tuota nyt kun sitä vielä saa.

   Poista
  2. =D 9 putelia samaa lakkaa on ehkä hulluinta, mitä oon ikinä blogimaailmassa tavannut... Mutta mikäs siinä jos tykkää. ;D
   Sanoo ihminen, jolla on kymmeniä puteleita liloja kynsilakkoja... =O

   Poista
  3. :D Minulla taas erilaisia keltaisia on aika paljon, lempiväri kun on.

   Poista
  4. Mulla on täydellisen lilan lakan metsästys vielä vähän kesken, joten joudun hamstraamaan kaikki näkemäni lilat lakat. Asiaa voisi tietysti auttaa, jos testaisi liloja lakkojaan sitä mukaa, kun niitä kotiaan raahaa... ;D

   Poista