lauantai 15. syyskuuta 2012

Dementia iski!

  Tajusin juuri, että kynsillä taitaa olla kuudennet lakat noiden pitsintapaisten jälkeen. Ainakin näin nopeasti kameran muistikortilta laskettuna. Onneksi sentään olen kuvannut kaikki.

  Halusin laittaa taas punaista ja kokeilla pitkästä aikaa leimauksia, ja tässä lopputulos:

   Pikkurillin leima tuli huonosti ja leimasin sen toiseen kertaan. Yllättävän hyvin toimi kohdistus tällä kertaa. Harakkahan haluaa aina blingblingiä, niin strasseja taas joka kynteen. Oikeasta kädestä ei tullut kuvia, mutta siihen kokeilin leimaa peilikuvana, eli otin kuvan laatasta leimasimeen ja siirsin toiseen leimasimeen josta sitten kynnelle. Lopputulos oli ihan ok, kun ei katsonut kovin tarkasti :)

  Sitten halusin taas liukuvärjäystä. Alle laitoin OPIa, Just Spotted a Lizzard ilmeisesti on tuo väri. Kärkiin töpöttelin Color Clubin Sultry Divaa, joka on kokeilemistani kultaglittereistä varmaan yksi parhaista.
   Siinä nyt parit aikaansaannokseni, säästetään loput myöhemmäksi.

  Nyt on vallalla kynsimasennus. Keskiviikkona katkesi vasemman nimettömän kynsi, torstaina oikean etusormen kynsi. Eilen sitten lyhensin poikkeuksellisesti muutkin, vaikkakaan en ihan niin lyhyiksi kuin nuo katkenneet. Ei oikein tee mieli edes lakkailla kovin kummoisesti näin nysiä.

  Otsikkoon liittyen minulla on muutakin dementiaa, kuin kynsipostauksien unohtaminen. Tulin illalla töistä ja ehdin pestä vielä koneellisen pyykkiä ennen kuin hiljaisuus alkaa (kerrostaloasumisen iloja). Aamulla herättyä tuli tunne, että mitenkähän niille pyykeille kävi, kun en muista, että olisin levitellyt ne kuivumaan. Joo-o, koneesta olin ne kyllä ulos ottanut, mutta en kuivumaan asti... Vanhuus ei tule yksin. 

  Jaa, taidanpa vielä hehkuttaa uusimpia ostoksia. Facebookin kynsiryhmässä tehtiin kimppatilaus, niin tilasin kaksi hololakkaa, Nfu Oh 63 ja Layla Mercury Twilight. Olen rakastunut <3
  Nufu oikealla ja Layla vasemmalla. Ylemmässä kuvassa oikeassa reunassa näkyy Facebookin kynsikoristekirppikseltä ostamani Color Club Almost Famous. Ihana väri, levittyy hyvin, peittää hyvin ja kuivuu hyvin! Täytyy ehkä investoida lisää Color Clubeihin.

  

  

2 kommenttia:

  1. Ja kaikki lakat oli hintansa arvoisia? :D Itse tykkään CC -lakkojen kuivumisajasta, etenkin jos laittaa ohuita kerroksia sen kaksi-kolme. Ja ovat peittäviäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olivat! Puhutaan, että tylsyyden huippu on katsoa maalin kuivumista. Noiden holojen kuivumista katsoo mielellään. Märkinä ne ei näytä miltään mutta kuivuessa se holoefekti tulee esille. Ja tuo CC on kyllä mahtava keltainen! Mulla on nyt kaksi CC:tä, molemmista tykkään, niin siitä voisi päätellä että lisääkin kannattaisi hankkia.

      Poista