tiistai 2. lokakuuta 2012

Vanhoja kynsiä ja uusia ostoksia

  Hei taas tauon jälkeen! Töitä piisasi taas tehdä asti, joten blogin päivitykseen ei oikein ollut aikaa. Mutta ei se mitään, rakastan työtäni!

  Palataan ajassa hieman taaksepäin ja katsellaan jo menneitä kynsiä jotka jäivät postaamatta. Ostin Seppälästä tarroja, joissa oli punaiset strassit, ja siitä se ajatus sitten lähti, taas.

  Kärkiin Rimmelin Heart on Fire, aluslakaksi jäi pelkästään Trindin kynnenkovettaja. Ilmiselvästi jotain muutakin olisi voinut laittaa...


   Facebookissa järjestettiin kimppatilaus, ja minä halusin voimakkaita holoja. Valitsin monesta hienosta vaihtoehdosta vain kaksi, Nfu Oh:n 63 ja Laylan Mercury Twilight. Nimettömässä on Nufu, muissa Layla.

  
   Cesarsilta tilasin kolme uutta leimauslaattaa, m60, m57 ja m73. Näihin kynsiin laitoin leimat laatasta m57. Onnistuin jossain vaiheessa naarmuttamaan keskisormen leiman.

  Mimaxilta tilasin kissatarroja:  Facebookin toinen kimppatilaus koskikin sitten vuoden (tähän asti) kohutuinta  kokoelmaa, Models Own Mirrorball! Tilauksen paikoista käytiin kiivasta kamppailua ja kuinka ollakaan, minä pääsin mukaan!! Jo viime viikolla oli tullut ilmoitus, että minulle on tullut isokokoinen kirje, ja vasta tänä aamuna pääsin käymään Postissa töihin mennessäni. En edes ehtinyt avata pakettia ennenkuin iltapäivällä keskellä metsää korpikuusen kannon juurella. Puukin hymyili kanssani, kun näin paketin sisällön.

  
  Oletteko nähnyt vielä blogia, jossa tätä Mirrorball-kokoelmaa ei hehkutettaisi, ja missä ei olisi siitä kuvia? No, ette näe nytkään, onhan tämä ilo jaettava mahdollisimman monelle. Katsokaa ja ihastelkaa! Siinä ne ovat, minun lakkahyllyssäni! Niin kiiltävinä, niin kimaltelevina, niin värikkäinä!


  Ja kiekolla samassa järjestyksessä:
   Vasemmalta oikealle: Freak Out!, Boogie Nights, Hot Stuff, Disco Inferno ja Dancing Queen.

                                  Freak Out!, Boogie Nights ja Hot Stuff.

                                           Disco Inferno ja Dancing Queen.

  Siinäpä sitä, kuvia ainakin. Jatketaan seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti