sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kynsimasennuksen alku

  Jokin aika sitten oli ikävät kolme päivää. Ensin katkesi yksi kynsi, seuraavana päivänä toinen, ja kolmantena autosta vetoakseli...  Siitä alkoi sitten kynsimasennus, joka alkoi helpottaa viikko sitten. Kynsimasennuksen alkaessa oli vielä omasta mielestäni tosi kauniit lakkaukset.


  Pohjalla taas Mavalan Reno, kärjillä vinolakkaus Adenin keltaisella ja leimaukset Konadin laatasta m57. Nyt kävi niin ikävästi, että Mavalan pikakuivattaja levitti hieman leimoja. Lakkaukset ehdin kuvata vasta kynnen katkeamisen jälkeen. 
  Yleensä en lyhennä muita kynsiä, jos yksi tai kaksi katkeaa, mutta nyt sen tein. Ihan lyhyiksi en siltikään niitä viilannut, mutta kuitenkin.

  Minulle oli ajan saatossa kertynyt hyllyyn tyhjiä pikakuivattajapulloja, joita jakelin Facebookin Kynsikoristelut-ryhmän kautta, ja sen oheistuotteena sain ostettua itselleni China Glazen Towel Boy Toyn ja Luxe and Lushin (yksi must-have-lakkani) sekä erään ryhmäläisen tekemän franken-lakan. Luxe and Lush piti tietenkin kokeilla piakkoin, ja se ehkäpä osaltaan helpotti kynsimasennusta.


  Alla on GOSH Silver ja Classics Metallic hopea ja päällä CG Luxe and Lush. Kuvaan ei tullut kimallus, sehän kimaltelee pääosin oranssina, mutta seassa näkyy muitakin värejä. Jännästi tuo lakka näyttää kuoppaiselta.

                                                              Metsäautotie

                                                            Mustikan syysasu


2 kommenttia:

  1. Voisitko seuraavaksi laittaa vaikka jotain tummaa lakkaa tuon Luxe & Lushin alle? Mua himottaa L&L, mutta haluaisin nähdä, miltä se sitten kynsillä näyttää :) Äläkä ehdota, että haen swatcheja Googlella, sen olen jo tehnyt, mutta joskus Google swatchit on niin eri näköisiä kuin livenä ovat!

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa oli juuri eilen mielessä laittaa mustaa lakkaa alle, mutta laitoinkin Boogie Nights:ia violetille pohjalle. Laitoin nyt tämän innoittamana kiekolle mustan odottamaan Luxea, kokeilen siihen ensin.

    VastaaPoista