tiistai 9. lokakuuta 2012

Vetoketjuja

  Jokin aika sitten Facebook-ryhmässä joku linkitti vetoketju-siirtokuvia. Niin hienoja olivat, että heti piti tilata kaksi arkkia kullanvärisiä ja toiset hopeisia. Ensin lakkasin kynnet Max Factorin mustalla lakalla, sitten laitoin siirtokuvat, jonka jälkeen lakkasin vetoketjujen paljastaman alueen holoilla ja glittereillä.


  Peukalossa on Nfu Oh 63, etusormessa Mavala Pure Diamond, keskisormessa Rimmel Disco Ball ja nimettömässä Layla Mercury Twilight. Lopputulos olisi ollut siistimpi, jos olisin lakannut holot ja glitterit ennen siirtokuvia, en vain keksinyt järkevää keinoa, jolla olisin saanut oikean kaartuvan muodon oikeaan kohtaan. Facebookista sain myöhemmin muutaman hyvän neuvon joita taidan kokeilla kun seuraavan kerran laitan vetoketjuja. Pidin näistä kynsistä todella paljon ja harmitti viikonloppuna ottaa nämä pois, mutta viikko on ihan riittävä aika yksille kynsille. Kynnet ehtivät viikossa jo kasvaa niin paljon, että lakkaus näyttää rumalta.

  Tänään oli vapaapäivä. Paha, paha vapaapäivä... Päivän saldoksi jäi 21 lakkaa, joista tosin yksi tuli kaupan päälle. Flormarin duochromet olivat viimeinkin rantautuneet meidänkin Seppälään, ja kotiutin niistä ne viisi, joissa duochromisuus näkyi parhaiten. Muutamasta en sitä huomannut ollenkaan. Niiden lisäksi ostin 7 muutakin Flormaria, joiden on kehuttu toimivan hyvin vesimarmoroinnissa. Kunhan nyt saan aikaiseksi kokeilla niitä, tai yleensäkin vesimarmorointia, vielä en ole kokenut onnistumisen iloa siinä touhussa.

  Niin, hainhan minä Postista yhden sinne tulleen lakan, Nubarin Reclaim. Upea vihreä holo! Hieman upeampaa odotin, mutta tämä valo nyt tähän aikaan vuodesta on mitä on... Eli Nubaria en laske tuohon 21:een, koska se on ostettu jo aikaisemmin.

  Nyt siirryn unten maille laittamatta enempää kuvia, sillä herätys on jo ennen kuutta, joten hyvää yötä kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Sinulle on tunnustus :)

    http://talkandbake.blogspot.fi/2012/10/who-i-am-who-am-i-who-i-am-who-am-i.html

    VastaaPoista