tiistai 13. marraskuuta 2012

Pikkujoulukynnet

  Nyt täytyy sen verran perua puheitaan, että nyt ei tulekaan ostospostausta, tai no, vähän niitäkin kyllä. Ostin Mavalan Sparkling-kokoelman, kaikki kuusi, kun olivat niin kauniin kimaltelevia. Harakka mikä harakka :D  Niiden lisäksi mukaan lähti Mavalan Vertigo Red. Lakkasin sen alle, ja kärkiin manikyyritarrojen avulla vinosti Sparkling Violetia kaksi kerrosta ja sen päälle vielä yksi kerros Sparkling Silveriä. Ja se harakka minussa halusi vielä strasseja. Kuvassa kaksi pienempää strassia näyttää samankokoisilta, mutta kyllä niiden erikokoisia piti olla. Mielestäni nämä sopisivat loistavasti pikkujoulujuhliin, eikö?  Täytyi ottaa kuva omituisesta kulmasta, koska:
A) Kynnet on lyhyet ja erimittaiset
B) Kasvaneet vinoiksi ja niiden viilaaminen on vähän jäänyt.
C) Kärkien paksumpi lakkakerros saa ne näyttämään lapioilta.
  Nii.

  Sitten muutama sana tämän päivän ostoksista. Sain eilen eräältä erittäin ystävälliseltä ihmiseltä vinkin, että O.P.In Skyfall- ja Germany-kokoelmat ovat tulleet myyntiin meidän Emotioniin!! No, sinnehän piti hyökätä tänään, ja mukaan lähti kolme lakkaa Skyfall-kokoelmasta. Germany-kokelma ei oikein sytyttänyt, vielä. Ehkäpä pienen hauduttelun jälkeen siitäkin voisi pari lakkaa hakea. Mutta nyt siis lakkahyllyäni komistaa ensimmäiset täysikokoiset O.P.It!!

 Yllä vasemmalta oikealle: Goldeneye, The Spy Who Loved Me, You Only Live Twice. Kyllä ne nyt ovat kaltaisessaan seurassa, kuvanoton ajan vain olivat tuossa halpis-Flormareiden vieressä :D Alla sama järjestys kiekolla:

  
   Kaupassa katsoin tuota Goldeneye:ta sillä silmällä, että aika ohutta taitaa olla. No, ei se ole. Tuossa kiekolla sitä on kaksi kerrosta, ja peittää hyvin. Kynsillä se tosin voi vaatia kolmannen kerroksen. Kaunista, niin kaunista <3   Nyt juuri mietin, että seuraavaan lakkaukseen tulee Goldeneye, ja jos siihen keksisi jonkin kivanvärisen leimauksen vaikka. Jotain hillittyä, sillä tuo lakka itsessään on jo koristus. Eri asia sitten on kuinka minä osaisin koristella hillitysti :D  Hassua, että ostin nuo ihan nimiä katsomatta, ja sekaan osui tuo You Only Live Twice, sillä juuri tuo on mielestäni paras Bond-sävelmä. Taidankin linkittää sen teille tähän loppuun kuunneltavaksi:  Nancy Sinatra - You only live twice 

   Nyt nukkumaan, että jaksaa aamulla (kai) töihin. Hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Eppää. Meidän lähi-Emotioniin ei ole tullut Germanyakaan ja muualla ihastellaan jo Skyfallia. Haluun tännekin! Tuskin edes haluan kummastakaan kokoelmasta mitään, haluaisin päästä vain näkemään ne omin silmin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkpä ne on teillekin tulossa? Tännekin molemmat tulivat yhtäaikaa. Tähän asti on ollut vain tylsiä värejä, joista ei ole tehnyt mieli ostaa yhtään mitään. Ja kunhan pääset näkemään ne omin silmin, etenkin Skyfallin, voi mieli muuttua tuon haluamisen suhteen, on ne niin nättejä :)

      Poista