perjantai 16. marraskuuta 2012

Kultainen silmä

  Kuten jo mainostin, tuli ostettua pari lakkaa O.P.In Skyfall-kokoelmasta. Ensimmäisenä kokeilin kynsille Goldeneyeä (taipuuko se noin :D ). Yllättävän peittävä glitteriksi, mutta silti laitoin neljä kerrosta kynsille. Sivellin on erittäin hyvä, vasempaan käteen ei juurikaan tullut huteja, oikeaan sitten siitäkin edestä, sillä vasen käsi... no, se on vasen, eikä se taivu kovinkaan tarkkaan työskentelyyn. Sain jo Facebookissa varoitteluja siitä, millainen tämä on poistaa kynsiltä, ja sain siitä esimakua ylimenneitä poistaessani. Joulu on tulossa ja siihenhän kuuluu kaikenlainen kimallus joka paikassa, eikö?

  Koska lakka itsessään on kuin koru, mietin millaiset koristelut siihen sopisivat. Tokihan se ei koristeluja kaipaisikaan, mutta en osaa olla enää yksivärisellä lakalla, vaikka se olisi kuinka kaunis. Niinpä tein yksinkertaiset leimaukset Konadin valkoisella ja lähes lakan väriset sydänstrassit lisäksi kuvion mukaan. Siitä lähtien olen miettinyt, menikö sittenkin överiksi.  Tavalliseen tapaan leimauksien asemointi meni tietenkin pieleen, mutta ei sitä livenä oikeastaan huomaa. Leimat muuten on Konadin laatasta m73. Mitä tykkäätte, menikö överiksi?

  Se ostospostaus... Täällä on ollut niin pimeää ja synkkää, ettei päivänvalossakaan saa kunnollisia kuvia, keinovalosta nyt puhumattakaan, kuten voi huomata useammastakin postauksesta. Ehkä pitäisi panostaa jonkinlaiseen valokalustoon jo harrastuksen tässä vaiheessa. Eli ostospostaus siirtyy siihen, että keksin jonkin paremman valaistuksen, tai että edes jonain päivänä olisi vähän kirkkaampaa.

4 kommenttia:

 1. Toi sydänruuhka-leima viehättää mua kovin, valitettavasti mun leimailutaidoilla ei vaan ulis mitään katsomisen arvoista... ;DD
  Golden eye on kyllä hieno !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis ja kimalteleva, melkein häikäisee 8)

   Poista
  2. Ja nyt se on tilattu itselle. ;D
   Ja leimailukin on ehkä hieman jo edistynyt...

   Poista
  3. Leimailuahan ei voi oppia kuin tekemällä. Minulla suurin ongelma on kohdistuksessa, ja kyllä se joka kerta osuu paremmin kohdalleen. Tosin siihen täydellisyyteen on vielä aika pitkä matka :D

   Poista