lauantai 3. marraskuuta 2012

Suklaakynnet

   Ostin karkkia, suklaata, Pandan Juhlapöydän konvehteja pussissa. Ei siinä ollut kuin niitä pyöreitä toffeetäytteisiä, mutta ne onkin niitä hyviä. Joissakin blogeissa on ollut näitä "Inspiroidu ympäristöstäsi"-teemoja, mutta minä en ole vielä varsinaisesti ympäristöni tavaroista saanut inspiraatiota kynsiin. Nyt ensimmäisen suklaan kääreen avattuani tajusin, että nämä värithän on minulla kynsilakoissa. Niinpä tein Panda-kynnet.  Vaalea lakka on saatu Max Factorin Opal, pullossa lukee "Limited Edition", enkä ole tuonväristä nähnyt myynnissä. Kultainen on H&M:n kahden lakan pakkauksesta, leimaukset Konadin laatasta m57. Oudosti kamera vaalentaa tuota karkkipaperia, oikeasti se on lähempänä tuon lakan väriä.

  Nyt pitäisi keksiä taas uudet lakkaukset, oli vakaa aikomus laittaa tänään jotain uutta, mutta pää lyö kertakaikkiaan ihan tyhjää. Edes mitään värejä ei tule mieleen O_O  Noh, jospa tässä illan mittaan jotain keksii, kun selailee kuvia ja blogeja. Yksi vaihtoehto on aiemman postauksen kommenteissa pyydetty Luxe and Lush mustan lakan päällä, mutta jotenkin nyt ei tunnu mustalta, vaikka sää sitä onkin. Tässä muuten on kiekolla kyseinen kombinaatio:
   Tulisipa jo kesä! Talvi, lumi ja kylmyys ahdistaa! Juuri tänään oli siskon kanssa puhetta, että kyllä se neljän kuukauden päästä jo helpottaa, kun alkaa olla jo kevät ja valoisampaa. Töissäkin lumi aiheuttaa hankaluuksia, niistä tuli jo esimakua tiistain ja keskiviikon aikana. Vuorokauden aikana olin neljä kertaa mäessä kiinni, kolmella kertaa auttoi kun lapioi tien penkalta hiekkaa tielle, yhdellä kertaa jouduin soittamaan hiekka-auton, kun penkat oli niin jäässä, ettei mitään irronnut lapiolla *nolo*. Oletteko te kesä- vai talvi-ihmisiä?Onhan tuo kuuran kimallus ihan nättiä, mutta kun se liittyy syksyyn ja talveen, niin...

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, heippa taas seuraavaan kertaan.

6 kommenttia:

 1. Kevät ja kesä !!! Syksy, lumi, räntä, vesisade, pimeys, kylmyys, jäätävä tuuli, järkyttävät ajokelit, nastarenkaat, vaatetusta niin, ettei yletä kenkiä laittamaan jalkoihinsa, saati rattia kääntämään, EI KIITOS, ei nappaa !!! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuo vaatetusjuttu ahdistaa minuakin! Esim. lähikauppaan on oikopolkua pitkin n. 200m ja niiden kymmenen vaatekerroksen pukemiseen menee kauemmin, kuin itse kauppareissuun :P Se kylmyys on kamalaa! Ja sitten lunta joka paikassa, parkkipaikat kutistuu, tiet kapenee yms. kun jokapaikassa on sitä kylmää LUNTA!!

   Poista
 2. Kauniita kuurakuvia!
  Mulla on ehkä sellai viha-rakkaussuhde syksyyn ja talven alkuun.. Tykkään fiilistellä kotona pimenevinä iltoina kynttilöiden valossa villasukat jalassa. Toisaalta en tykkää yhtään ajaa pimeässä (työmatka suuntaansa n.35 km), varsinkaan jos asfaltti on vielä märkäkin. On sellai olo, niinkuin ois myyrä ratissa ja säälittää kanssa-autoilijat kun joutuvat ajeleen mun perässä:D Talvitalvesta tykkään, kun on lunta ja pakkasta ja lumen vuoksi myös vähän valoisampaakin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Teanna!
   Kun voisikin vain fiilistellä kotona! Kyllä lumisade on ihan kaunista katsella, kun on ikkuna välissä ja itse olet siellä lämpimällä puolella. Kun voisikin vain pysytellä sisätiloissa koko talven. Nukkua vaikka talviunta kuin karhu :D Pimeässä ajaminen ei niinkään haittaa, kai siihen on tottunut näillä kilometreillä :)

   Poista
 3. Juhlapöydän kynnet:)

  En kestä talvea, vihaanvihaan lunta ja jäätä ja pakkasta, lumitöitä ja pilviin nousevia lämmityskuluja:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlapöydän kynnet!! Juuri niin, hyvin keksitty!!

   Eipä tullutkaan lämmitys ja lumityöt mieleen, kun asun kerrostalossa, jossa on kaukolämpö ja talohuolto :) Vaikka siskoni lähti päivällä täältä uuninlämmitykseen.

   Poista