tiistai 10. heinäkuuta 2012

Hempeilyä

  Ostin pari viikkoa sitten kauniin keltaisen L'orealin lakan, 302 Exotic Canaries, ja päätin lakata kynnet sillä. Suhteellisen hyvinlevittyvä cremelakka, jolla sain melkein täydelliset lakkaukset tehtyä. Ajattelin koristella kynnet appelsiini- ja sitruunafimoilla. Fimoja laittaessani ne upposivat lakkaan, jolloin totesin ettei se ollutkaan kuivunut. Niinpä jouduin poistamaan lakat samoin tein.     
   Koska kello alkoi olla jo paljon, tein pikaisen lakkauksen ihan vain kokeillakseni toista uutta lakkaa, Flormarin 354:ää. Laitoin sitä pari kerrosta, enkä oikein pitänyt lopputuloksesta, ehkäpä olisi pitänyt laittaa vielä pari kerrosta lisää. Yritin pelastaa lopputuloksen laittamalla kultaisia sydänpaljetteja ja kultaista teippiä, mutta joo, aivan liian hempeää minun makuuni :D  No, menihän noilla pari päivää.


   L'orealin keltainen ei halunnut kuivumattomuudestaan huolimatta poistua millään, vaikka yritin kynsilakanpoistoaineella sitä hangata, joten se näkyy nyt aika ikävästi näissäkin kuvissa. Hempeilylakkoja poistaessani vasta irtosi loputkin, kun tarpeeksi lujasti hankasin niitä.

  Lomareissulla ollessani otin kuvauskohteeksi siskoni kissoista sen tytön, joka sitten käyttäytyikin kuin oikea malli, vaihtoi asentoa joka kuvaan. Kaunis ja kuvauksellinenhan tuo onkin, ihana pieni pallero!

  Sellainen kissapläjäys tällä kertaa, palaillaan!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti