maanantai 9. heinäkuuta 2012

Jotain punaista ja hopeaa

  Lakkasin siskolleni kynnet hänen tyttärensä hääjuhlaan. Kynsille tuli Classics Metallic-hopeaa, päälle laitoin leimaukset mustalla lakalla. Näistä ei valitettavasti tullut otettua kuvia. Tuo hopea oli niin hyvännäköinen, että laitoin sitä sitten omillekin kynsille.


  Aika upea lakka, eikö totta? Kynsinauhoja en ole siistinyt tuohon kuvaan, sillä lakkaus on vielä kesken, halusin vain näyttää tuon kromimaisen lakan ilman mitään koristeluja. Mutta miksi nimettömän kynsi näyttää ihan epämuodostuneelta??
  Koska olen aivan rakastunut tuohon Rimmelin punaiseen, tein sillä vinolakkauksen. Värien rajan siistin Kissin linerilla ja lisäsin muutaman strassin ja tein leimaukset Konadin punaisella. Vähän myöhemmin keksin kokeilla vielä koristeluteippejä, ja tähänhän sopii hienosti punainen sellainen. 
  Leimauksien kohdistaminen on tuolla punaisella lakalla suhteellisen hankalaa, sillä leimasimen tyynykin on punainen. Menihän nuo kuitenkin vähän sinnepäin :D


  Facebookin kautta on tullut osteltua taas jos jonkinmoisia strasseja paljetteja, teippejä sun muuta koristetta, niistä ei vain nyt ole kuvia. Sieltä tuli myös säilytyssysteemejä, sain tuon koristelaatikon hieman parempaan kuosiin. Tähän asti iso osa koristeista on ollut pusseissa, mutta nyt ovat siististi purkeissa ja hyrrissä. Toki niitä pussejakin vielä pari löytyy.


  Kävin viikon ikäänkuin kesälomalla, tavallaan. Pääsi kaupunkilainen keräämään kukkia ja jopa metsämansikoita.

                                                  Alsikeapila

                                                             
                                                 Musta-apila

  Kaikkihan tietävät musikaalin Viulunsoittaja katolla? Ja siinä se biisi Rikas mies jos oisin? "...Ja yhdet hienot portaat veis' ylöspäin ja yhdet toisi alaspäin, ja yhdet, huvin vuoks', ei minnekään..."


  Sellaista tälläkertaa, seuraavaa odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti