sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sydän tulessa

  Viikonlopun rientoihin halusin tehdä uudet kynnet. Keltaiset oli muuten kivat, mutta keskisormissa oli ne epäonnistuneet marmoroinnit, enkä näillä kippurakäppyröillä saa parin kynnen lakkoja poistettua niin, että muiden kynsien lakat eivät kärsi. Niinpä poistin kaikki ja laitoin kynsiin Rimmelin Heart on Fire-lakkaa. Ja mainitsen taas, että aivan ihana uhkeanpunainen :D

  Tykkäsin keltaisissa kynsissä noista kukkastrasseista, niin laitoin niitä samoja näihinkin. Kesäisyyttä korostin mansikka-, sitruuna- ja appelsiinifimoilla.


  Ilmeisesti levitän pikakuivattajan huonosti, kun aina tulee ilmakuplarykelmiä koristeiden ympärille. Vaan ei  kai ne niin paljon haittaa loppujenlopuksi, ei ne näy kuin näissä lähikuvissa. Huomatkaas, kuinka paljon paremmassa kunnossa on kynsinauhat verrattuna aikaisempiin kuviin. Ostin perjantaina Mavalan kynsinauhaöljykynän. Alkuun öljy imeytyi ihan silmissä, mutta nyt hieman hitaammin. Ilmeisesti oli aika kuivat kynsinauhat. On kyllä todella kätevä tuo kynä, se on helppo kuljettaa mukanakin.  Lauantai-iltana oli hauskaa istua terassilla ja seurata sadepilven etenemistä. "Se kyllä lähestyy, mutta se kyllä menee tonne oikeallekin." "Juu, voi se kyllä mennä ohikin hyvällä tuurilla!" "Ei, ei se mennyt ohi, täällä sataa jo..."

4 kommenttia:

 1. WINK... Yksittäisestä kynnestä kynsilakan poisto onnistuu, kun laittaa työskentelevään kätöseen ohuen kumihanskan, ns. tutkimushanskan.
  Viimeksi eilen poistin kynsilakan vain yhdestä kynnestä. =)
  Upeat kuvat pilvistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota hanskahommaa itseasiassa harkitsin, niitä kun on hiusvärien mukana kertynyt kun värjään samoilla hanskoilla useamman kerran. En vain ollut ihan varma kestääkö ne kynsilakanpoistoainetta. Mutta ilmeisesti sitten kestävät, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. On kyllä mainiosti kohentuneet sun kynsinauhas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kiitos kuuluu Mavapenille! Onneksi tulin ostaneeksi tuon. Mitään muuta en ole noille tehnyt, kuin öljynnyt.

   Poista