maanantai 30. heinäkuuta 2012

Keltaisia kukkasia

  Ostelin taas Facebookin kautta kaikkea kivaa, strasseja, tarroja ja muutaman lakankin, osa on vielä tulossa joten postipoikaa innolla odottelen.

  Keltaiset kukkatarrat olivat niin kauniita, että halusin niitä kynsille välittömästi. Alle taas Mavalan Reno ja kärkiin ystävältä saatua Aden-lakkaa. Mitään sävynumeroa en ole tuosta löytänyt, mutta kaunis keltainen se on.   Näistä kynsistä tykkään kyllä todella paljon, onneksi tuli ostettua kaksi arkkia noita tarroja. Harmikseni kynsinauhat ovat taas päässeet kuivumaan, ei ole ehtinyt öljytä tarpeeksi, kun töissä olen ollut. Lisäksi hanskojen käyttö hieman kuluttaa lakkoja, hanskoissa kun on aina vähän pölyä sisälläkin. Nyt joutuu luopumaan näistä lakkauksista, koska ovat todella kuluneet jo. Täytyisi vain keksiä jotain näiden tilalle, ideoita kellään?

  Nyt tuli yllättäen vapaata määräämättömäksi ajaksi, sillä työkalu hajosi eilen :(  Tuulettajan hihna katkesi, katkennut hihna katkaisi kaksi tuulettajan siipeä, joista jompikumpi teki mennessään reiän jäähdyttäjään. Koska on lomakausi ei korjaamoille tahdo saada aikoja.  

  Löysin eilen pitkästä aikaa kihokkeja! Viimeksi olen nähnyt ihan lapsena. Noita oli aika suuri kasvusto tien penkalla sillä kohtaa, mihin ajokki hyytyi.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti