perjantai 7. joulukuuta 2012

Itsenäisyyskynnet

  Tunnustan suoraan, että nämä kynnet tein vasta tänään, eli ihan Itsenäisyyspäiväksi eivät ehtineet. Eilen oli muita kiireitä, mm. systerin pikkujoulukynnet, joista kerron tarkemmin jahka systeri kotiutuu pikkujouluristeilyltään, jos ne nyt ovat kuvauskunnossa siinä vaiheessa. Unohdin nimittäin kuvata ne ennen lähtöä.

  Mutta siis ne sinivalkoiset kynnet isänmaamme kunniaksi. Lakkasin kynnet Mavalan Whitella. Kärjet lakkasin vinosti kaartaen Nfu Oh sinisellä flakies-lakalla. Rajalle vetelin viivoja sinisellä ja hopeisella Kiss Nail Art-linerilla. Ja strasseja, ei unohdeta strasseja!!

 
   Aika kivat näistä tuli, tykkään ainakin itse.

  Niistä ostoksista voisin laittaa pari kuvaa, jotka nappasin kun eräänä päivänä aurinko jaksoi paistaa pienen hetken.

  Ensin Mavalan uusin glitterkokoelma:


  Models Ownin Hayley's Comet. Huono kuva, jossa väri ei pääse oikeuksiinsa:  Siirtokuvia Mimaxilta. Noita syksyn lehtiä ostin lisää Facebookin kynsikoristekirppikseltä. Saavat nyt odottaa ensi syksyä.  Flormarin duochromeja Seppälästä. Ostin ne viisi, joissa duochrome näkyi parhaiten. Punaisesta se tosin oli sitten kadonnut matkalla kotiin:  Edelleen Seppälästä Flormarin Spring&Summer-lakkoja:

    Nämä ostin, koska kuulin näiden toimivan vesimarmoroinnissa. Testasin, ja sain elämäni ensimmäiset onnistuneet marmoroinnit! Duochromet toimivat siinä hommassa myös.

  Lisää Flormareita, Pretty-lakoista musta ja keltainen:
 


  Noin, siinäpä niitä. Jotain on voinut jäädä kuvaamattakin, ei voi muistaa enää kaikkia hankintoja. Koskahan ne oppisi kuvaamaan heti välittömästi?

  Kävin muuten keskiviikkona Ikeassa, edelleen onnistuin ohittamaan Helmerin, mutta pahoin pelkään, että jonain päivänä se vielä mukaan tarttuu... Ikano kierrettiin myös systerin kanssa, enkä ostanut kuin kaksi kynsilakkaa, Mavalan Whiten, koska edellinen oli vähissä, ja Make Up Storesta tarttui mukaan hololakka Siw. Oli tarkoitus ostaa useampikin netissä näkemieni kuvien perusteella, mutta koska ne eivät pulloissa näyttäneet juuri miltään, niin ostin vain tuon yhden. Olisi pitänyt luottaa niihin kuviin, sillä kiekolle lakattuna tuo Siw on U P E A !! No, kai tuolla tulee käytyä toistekin, niin voi korjata omasta tyhmyydestä johtuneen virheen :D

  Loppuun tänään ottamani kuva ruusuista lumen alla:   Heippa seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti