sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hologrammijoulukuuset

  Näihin kynsiin syyllinen on oikeastaan Mimosa, koska esitteli hololakkansa :D Niinpä minulle tuli pakkomielle saada hologrammia kynsille. Itsestäänselvä valinta oli uusin hankintani, Make Up Storen Siw:


  Erikoista on että pullossa Siw ei näytä oikein miltään mutta kynsillä se on aika wau! Koska Joulu alkaa olla jo tosi lähellä, tein näistä Joulunodotuskynnet. Vihreitä lakkoja minulla on vain yksi tekemäni franken ja Nubarin Reclaim. Hologrammiteemaan luottaen maalasin kuuset Reclaimilla. Koristenauhat on Kissin kulta- ja hopeaglitterlinereita, muut koristeet O.P.I:n Goldeneye ja The Spy Who Loved Me dottingtoolilla tökittyinä. Latvatähtinä tietenkin tähtistrassit. Parissa blogissa olen nähnyt dottingtoolia nimitettävän pilkkutikuksi, mikä onkin varsin osuva nimitys. Suoraan suomennettunahan tuo olisi pilkutustyökalu :D
  Testailin Max Factorin Fantasy Fireä eriväristen lakkojen päälle. Parhaimmillaan se oli mustalla ja violetilla. Musta lakka on Flormar Pretty ja violetti Flormar 448 Spring & Summer 2012:


  Violetti nyt näyttää aika siniselle tässä kuvassa, mutta ei voi mitään. Livenä se nyt kuitenkin näyttää hyvältä :) Mustaan heijastaa ikävästi vieressä oleva neonvihreä, mutta ei anneta sen haitata. 

  Äiti on tämän Joulun alla tehtaillut jouluvaloja. Tai siis ei hän niitä valoja ole tehnyt, vaan valoista ja ohuesta kartongista ikkunakoristeita:

  Mukavaa Joulunodotusta kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Haha :D itsellekin tuli himotus hololakkoihin, mutta jos saisin tuon aakkoshaasteen ensin pois alta, sitten jos siirtyisi holoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holot nyt vaan on <3 Pitäisi CC:n holoja tilata pari, tai kolme... ehkä niistä neljäkin voisi olla ihan kivoja :D

   Itsekin olen miettinyt tuota aakkoshommaa, saisi noita käyttämättömiä kokeiluun. Vaikka onhan tässäkin lakkauksessa jo kolme aiemmin lakkaamatonta käytössä. Enkä kuitenkaan ehdi joka päivä tehdä postausta. Mut haittaakse?

   Poista
  2. Eihän se mitään haittaa, jos joka päivä ei sitä postausta tule. Tekee aina silloin kun kerkeää :)

   Poista
  3. Piti ihan selata listat läpi, ja todeta, ettei kaikkia aakkosia löydy. Täytynee ensin kartuttaa kokoelmia hetki ja harkita sitten uudelleen.

   Poista
 2. ihanat kynnet :) tuu muuten osallistuu arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Chiki! Täytyy käydä katsomassa blogiasi :)

  VastaaPoista