perjantai 14. joulukuuta 2012

Omituisia päähänpistoja

  Ajattelin lakata kynnet Max Facorin Odyssey Bluella. Ennen kuin ehdin aloittaa, tuli päähänpisto numero 1: Laitan alle kultaa, ja Odyssey Bluen vain kärkiin. Kultaiseksi lakaksi laitoin H&M:n Back by Noon, mutta se olikin liian tumma, lähempänä messinkiä, kuin kultaa. Siispä lisäsin päälle kaksi kerrosta China Glazen Shampagne Bubblesia. Kärjet sitten lakkasin Max Factorilla. Alkuperäinen suunnitelma oli vetää lakkojen rajalle kultaista tai hopeista Nail Art-lakkaa. Sitten tulikin päähänpisto numero 2: Vedänkin mustalla sen rajan. Lopputulos oli ihan kiva, mutta seuraavana päivänä lakkauksesta tuli päähänpisto numero 3: Peitän kauniin Odyssey Bluen Mavalan Sparkling Bluella. Tällaiset niistä sitten tuli:
  Kävin tänään taas Emotionissa, ja silmiini osui GOSH:in mattalakka, siis sellainen väritön jolla voi matata mitä tahansa lakkoja. Sellaisen hankintaa olin miettinyt jo jonkin aikaa, vaikka pidänkin mahdollisimman kiiltäväpintaisista lakkauksista. Sitähän piti tietenkin kokeilla heti kotona:
 
    Ensin laitoin mattalakan koko kynnelle, sitten lakkasin kärjet pikakuivattajalla, joka tietysti kiiltää:

   Ei tuo mattaefekti näy hirveän hyvin tuon kultalakan päällä, mutta noissa tummemmissa osissa näkyy paremmin.

P.S.: Miksi mun kynnet näyttää niin hölmöiltä näissä kuvissa? Juuri ihastelin siskollekin, että kerrankin meni kynsien viilaus nappiin ja näyttävät niin hyvältä. Mutta ei, kuvissa ne nyt vaan on... tuommoiset...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti