keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Isosiskon pikkujoulukynnet

   Sisko oli lähdössä pikkujouluristeilylle Tallinnaan, ja minä menin sitten talonvahdiksi ja kissahoitajaksi. Ennen lähtöäni sisko kuvaili minulle tunikan, jonka oli löytänyt juhlavaatteeksi. Sen perusteella keräilin lakkoja mukaan. Aika hyvin osui lakkavalinnat kohdalleen, ja tällainen oli lopputulos:  Pohjalakkana on Max Factorin Midnight Bronze, kärjissä Max Factorin Noisette. Musta ja hopea ovat molemmat Kissin linereita. Noille kynsinauhoille olisi kyllä voinut näyttää vähän kynsinauhaöljyä, mutta se unohtui, ups! Eikö ole kauniinmuotoiset kynnet? Mulla on vaan tällaiset lapiot, *huokaus*. Näistä tuli mielestäni niin kivat, että tein sitten itselleni sinivalkoiset samalla mallilla.

  Lähtiessään sisko kysyi, mitä haluaisin tuliaisiksi Tallinnasta. Annoin muutaman lakan nimen, että jos joku niistä edes löytyisi. Ei ollut löytynyt, mutta sain silti yhden ihanuuden, China Glaze Elektrify!! Upeaupea glitterihanuus! Meni Joulumanikyyrisuunnitelma uusiksi!

  Sain viime viikolla tiedon uusista Max Factorin lakoista. Kävin tänään niitä katsomassa, ja kolme niistä oli niin kivoja, että pitihän ne sitten kotiuttaa. Mukaan lähteneet olivat Fantasy Fire, Odyssey Blue ja Meteorite. Odyssey Blue taitaa seuraavaksi päästä kynsille. Seppälän valikoimistakin ostin pari lakkaa. H&M:n valikoimia katsastin myös, muttei siellä ollut mitään kiinnostavaa. Myyjältä kyselin, että onko kaikki lakat oikeasti tässä, ja hän vastasi: "Kyllä ne tässä... Ihanat kynnet!!!" kun kesken lauseen huomasi sinivalkoiseni :D  Ehdin muuten viikonloppuna tuunata sinivalkoiset, laitoin päälle kerroksen China Glaze Fairy Dustia, Itsenäisyyspäivän kynsistä tuli kuuraiset talvikynnet.


2 kommenttia: