tiistai 19. maaliskuuta 2013

Miittikynnet

  Eihän kukaan oikeasti kuvitellut, etten ollut laittanut kynsiä miittiin lähtiessä? Ei kuvitellut? Hyvä, sillä tottakai kynsiharrastajien miitissä täytyy olla kauniit kynnet. Näiden kynsien kauneudesta voidaan toki olla montaa mieltä, sillä mielikuva ja toteutus eivät, taaskaan, kohdanneet. 
  Minulla oli sinisiä ruusudecalseja, joten lakkasin kynsien kärjet lähes ruusujen värisellä Flormarin 446:lla. Rajan siistin mustalla Kiss Nail Art-lakalla, koska decalseissakin oli mustaa. Mielikuvissa mustat rajaukset olivat huomattavasti ohuemmat ja siistimmät, mutta... noh, ne on nyt tuollaiset.

  
  Eilen illalla muistin taas mattalakan, ja sillä leikin tuossa pikkusormessa. Lähinnä se näyttää vähän suttuiselta.

  Sain miitistä vihreän Universal Nails-lakan, ja illalla sitä katselin ja tuumin mielessäni, että kovin on tutunnäköinen pullo. Muistin sitten siskon etelänlomalta tuoman tuliaisen, jonka kaivoin hyllystä vertaulua varten:


 
    Kovin ovat samanmoiset, niin pullot kuin korkitkin. Yssyn korkki on hieman lyhempi ja kiiltävämpi, mutta muuten ihan samat. Onkohan näillä jotain yhteistä, Yssy vaihtanut nimeä tai omistajaa tai jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti