perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskynsiä

  Iloista pääsiäistä kaikille! Tein parit pääsiäiskynnet, tosin näitä ensimmäisiä en tarkoituksella tehnyt pääsiäisaiheisiksi, mutta kun kapungilla käydessäni sain kommentin: "Ihanat pääsiäiskynnet!", niin menköön nyt siihen kategoriaan.

  Ensin oli tarkoitus tehdä kokokynnen leimaukset, mutta miitistä saamani Universal Nails 58 oli niin kaunis väriltään etten raaskinut peittää sitä. Oltuani pari päivää yksivärisillä kynsillä tein kompromissin  ja leimasin nimettömät. Sitten aloin kaivata jotain kuviointia muihinkin kynsiin, ja niin sitten riehuin pilkkutikun kanssa hetken, ja tässä lopputulos:    Pilkut vähän levisivät eikä leimauskaan mennyt niinkuin Strömsössä, mutta ensimmäisiksi kokokynnen leimoiksi varsin kelvolliset. Olin ensin skeptinen tuon ison löllöstamperin suhteen, kynteni kun ovat todella kaarevat joka suuntaan, mutta nyt kun sain sen tuunattua toimivaksi, olen positiivisesti yllättynyt! Leimaukset todellakin onnistuvat, ja ihan reunoihin saakka, jipii!

  Nämä tein sitten tarkoituksella pääsiäiskynsiksi, koska kaikki muutkin :D


  Nimettömän tipulle tein ensin kynsilakkasilmät pilkkutikulla. Halusin testata Suomalaisesta Kirjakaupasta ostamani askartelusilmät, joten tirppa sai uudet näkimet:


  Keltaiset strassitarrat ovat samaisesta kirjakaupasta. Vihreä lakka on Lumenen kevään uutuus Luonto Herää, ja on oikeasti vähän vaaleampi kuin kuvassa. Keltainen on Flormarin P06. 

4 kommenttia:

 1. :D Aika häröt nuo kakkosversion silmät :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat noi tipuset!! Tykkään enemmän noista vekkulisilmistä;) ja ihania jättimäisiä strasseja!!

  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Kynsille! Nuo strassit on Suomalaisesta Kirjakaupasta jotain askartelustrasseja. Niissä on oma liima, mutta ei kovin hyvä. Seuraavalla kerralla kokeilen liimata ne pikakuivattajalla, kuten yleensä teenkin. Niitä oli muistaakseni muunkin värisenä, ja arkissa on pyöreiden lisäksi muutama sydän ja tähti. Pyöreitä on neljää eri kokoa. Kummasti sitä bongailee kynsille sopivia koristeita muualtakin, kuin kynsikoristeiden joukosta :)

  VastaaPoista