tiistai 22. tammikuuta 2013

Apinointia

  Ihailen aina erään kynsibloggaajan kynsiä, jo kynsien muoto on erittäin kaunis, ja hän luottaa usein water decalseihin koristeluissa. Lopputulos on aina huikean tyylikäs. Niin sitten ajattelin kokeilla, josko minunkin kynsistäni saisi tyylikkäät näteillä decalseilla. No, ei niistä nyt niin tyylikkäät tullut, mutta itse pidän kyllä ihan älyttömästi, jo ajatuksen tasolla riipii, että nämä joutuu joskus poistamaan.  Lakka on Facebookista ostettu China Glaze - Happy Go Lucky, siirtokuvat on tilattu muistaakseni Mimaxilta. Vasemman etusormen kuva liikahti siinä vaiheessa, kun varovasti painelemalla kuivasin enimpiä vesiä pois, eikä sitä tietenkään enää sitten saanut siirrettyä oikealle paikalle. Mutta ei anneta sen masentaa, lakan väri on minulle passelin keltainen. Decalseja on ostettava lisää, niin helppoa näillä on kynnet koristella.  Tässä viimeisessä kuvassa on todella oudot sävyt, sillä pokkari alkaa kai vedellä viimeisiään, eikä valkotaspainonsäätö toimi, joten piti itse säädellä enkä ole kovin taitava kuvankäsittelyssä. Oudoista sävyistä huolimatta halusin laittaa tämänkin kuvan tänne, koska kerrankin on kaikki kynnet pitkät ja eikä kovinkaan erimittaiset, enkä ole aikaisemmin tällaista kahdenkäden kuvaa esitellyt.

  Ai kukako se bloggaaja on? No tästä ideasta kiitokset kuuluu Sissille :)

3 kommenttia:

 1. Punastelen täällä:)

  Tää keltainen lakka voisi löytyä myös omista kokoelmistani, koska tiedän että kun kesä tulee, tekee mieli keltaisia kynsiä. En taida omistaa kuin yhden ihan perus-perus-keltaisen Gina Tricotin lakan ja se on huvennut puoliväliin asti jo :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on nätti keltainen kyllä! Minullakin keltainen yhdistyy kesään, ja kun katson viime kesän lakkauksia, niin aika monessa on keltainen mukana. Nyt teki mieli keltaista, kun päivä on pidentynyt huomattavasti, ja kevättä kohti jo mennään.

   Poista
  2. Onkohan sinulla muuten sama Gina Tricot, mikä on mullakin, Aspen Gold? Siitä on juttua tuolla edellisessä postauksessa, kun on samanvärinen kuin tämä ChG.

   Poista