perjantai 18. tammikuuta 2013

Ranskalaista pitsiä

  Olen aina ihaillut muiden kynsillä ihan tavallista ranskalaista lakkausta, mutta omille kynsille sitä tulee laitettua ihan liian harvoin. Nyt kuitenkin päätin tehdä suunnilleen sellaisen itsellenikin. Rajauksessa käytin apuna teippiä, sillä raja piti saada suoraksi leimausta varten. Lakat ovat Mavalan Reno ja White, leimat Konad m57.


  Nyt teki Mavalan pikakuivattaja tempun, ja levitti leimauksia. Livenä sitä ei huomannut, mutta kuvat näyttävät jokaisen pienenkin virheen.

  Tuli taas shoppailtua Facebookin kirppiksellä. Viime viikko olikin mukava viikko noin postia ajatellen, sillä yksi lakka tuli maanantaina, ja neljä keskiviikkona. Maanantain paketissa oli Nfu Oh 44, ihana oranssi flakie. Näitä haluan lisää, nyt on vasta 44:n lisäksi 53 ja 56. Niin että jos teillä on ylimääräisiä Nufun flakiesejä, saa tarjota :)  Keskiviikon toisessa paketissa oli China Glaze Happy Go Lucky, aivan mielettömän ihana keltainen.   Toinen keskiviikon paketti sisälsi Coralin mustan glitterin Black Jack, P2 Hug Me ja China Glaze Snow Globe. Vihdoinkin sain Snow Globen, liian monta kertaa se on mennyt tuolla kirppiksellä sivu suun!  Kaunis tuo P2-pullo, jostain syystä pidän tuollaisista kulmikkaista pulloista, joissa on paljon lasia, kuten nämä:


  Samaa kulmikasta lasia on Coralin pullotkin.
 


                                       Eikö se olekin kaunis!

  China Glazen Happy Go Luckya kiekolle lakatessani huomasin, että minullahan on jo tällaisia lakkoja kaksi, Gina Tricot Aspen Gold ja Color Clubin Almost Famous. Ainakaan minun silmäni ei löydä näistä eroa:

  Mistähän johtuu, että nämä postaukset tulee aina tehtyä yöllä? Vuorokausirytmi? Mikä se on??  Jospa nyt kuitenkin kokeilisi mennä nukkumaan, hyvää yötä!
 

7 kommenttia:

 1. On se kaunis tuo Snow Globe! Oon sitä himotellu, mutta ei oo vielä tullu tilattua. Ehkä joku kerta sitten niin.
  Ainakin näin ruudulta katsottuna keltaset on ihan identtiset. No, mut lempisävyä ei oo koskaan liikaa... ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! En ollut uskoa silmiäni, kun se oli kirppiksellä myynnissä, eikä kukaan ollut vielä sitä varannut. Omaa varaustani kirjoittaessani olin varma, että sillä aikaa joku sen ehtii varata, mutta ei, minä sen sitten sain :)

   Väri noissa ainakin on sama, muuten koostumus ei ihan, eli erilaisiahan ne ovat, eikö :D Ginaa Tricotia en ole vielä kynsille ehtinyt kokeilla, niin siitä en osaa vielä sanoa. Kiekolle ainakin levittyi nätisti.

   Poista
  2. Lempisävyä ei koskaan ole liian montaa NIIN samanlaista, etteikö niitä vois kaikkia omistaa. ;DDD

   Poista
 2. Sulle ois jokunen kyssäri: http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2013/01/tuplasti-haastetta.html
  =)

  VastaaPoista
 3. Oho en hoksannut etä Lila Lakka oli jo laittanut sulle tän haasteen, nyt saat tuplaten :D
  http://fromcaramelshands.blogspot.fi/2013/01/11-kysymysta-x-2.html

  VastaaPoista
 4. Oi voi! Mulla ei oikein keskittymiskyky riitä noihin kysymysjuttuihin, mutta mä kokeilen jonain päivänä :)

  VastaaPoista