keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Iiik, ihanuuksia!

  Iltapäivällä kilahti ovikello, ja siellähän oli postipoika paketin kanssa! Facebookissa järjestettiin taas kimppatilaus Harlow&co:lle, johon minäkin sitten sorruin. Onneksi 98% haluamistani lakoista oli myyty loppuun, niin selvisin kahdella lakalla, jotka olivat Glitter Gal - Citrine Yellow (pullossa lukee pelkkä Citrine) ja Layla Mirror Effect - Black as Ebony. Metal Chrome olisi ollut se himoitsemani, mutta se oli yksi niistä loppuunmyydyistä.    On ne vain upeita! Iik! En ole aikoihin ollut näin innostunut kynsilakoista! Haluaisin heti näitä kynsille, mutta kun en halua luopua vielä näistä keltaisista. Liian vaikeaa päättää, kumpaako laittaisi ensin. 

Citrine on aika ohutta, joten minulle tuli mieleen kerrostaa sitä jonkin suunnilleen samanvärisen lakan päälle. Ihan samanväristä ei ollut, mutta otin testiin ensin Flormarin lakat JG452 ja JG451. Sitten tuli mieleen kokeilla keltaista, koska olen haaveillut siitä voikukankeltaisesta holosta. Tähän valikoitui kevyesti shimmerinen Golden Rose Pretty Color 164:


                       Vasemmalta oikealle: JG452, JG451, GR 164

  Halusin tietenkin kokeilla lisää keltaista, seuraavaksi vaaleankeltainen creme Flormar Pretty P06 ja tummempi keltainen L'oreal 302 Exotic Canaries:


                                        Vasemmalla Flormar, oikealla L'oreal

    Mutta hei, miltäs se näyttäisi Laylan Black as Ebonyn päällä? Tai mustalla! Heti testiin:


                   Vasemmalla Layla, oikealla Flormar Pretty P30


                                                                        Musta

  Kaikissa on kaksi kerrosta Citrineä. Aika kivoja minusta nämä värivaihtoehdot. Täytyy tehdä joskus lisää kokeiluja, kunhan saa lisää kiekkoja, nyt ne on lopussa. Tikkuja on tulossa, lakkaan kaikki lakat tikuille nyt, kun niitä ei ole vielä satoja. Jatkossakin pidän sitten kiekkoja näitä kokeiluja varten.

  Edit: Löytyi vielä tyhjää kiekkotilaa, joten kokeilin punaisen ja oranssin:


                             Tässä alla Rimmel - Heart on Fire...


                         ...ja tässä L'oreal 303 eli Lush Tangerine.

  Punainen etenkin on aika nami! 

2 kommenttia:

  1. Oooooh! Aika hienolta näyttää kerrostettuna :O

    VastaaPoista
  2. Juu, kivasti antaa eri vivahteita. Vaikka on se kyllä yksinkin <3 Teen juuri lisää kokeita, punaiselle ja oranssille, kun yhdestä kiekosta löytyi vielä tilaa. Testilaboratorio :D

    VastaaPoista