tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi vaihtui

  Vuosi vaihtui hetki sitten, joten nyt on aika toivottaa parasta mahdollista tätä vuotta kaikille teille!

   (Pahoittelen kuvan huonoa laatua, viime vuonna yksikään tulitekuva ei onnistunut, tänä vuonna en edes yrittänyt)


  Joulu tuli vietettyä punakultaisissa kynsissä. Muutamia suunnitelmia oli mutta ne kaikki menivät uusiksi, kun sisko toi Tallinnasta lakan ja tarroja:


  Alimmaiseksi lakkasin O.P.I:n The Spy Who Loved Me, kärkiin laitoin kultaruudukkotarrat ja jäljelle jääneessä osassa on China Glazen Electrify. Tuo Electrify on kyllä aikalailla jouluinen lakka, tykkään! Kyllä se systeri tietää, millainen harakka olen, aina kimaltavan perään :D

  Uuden Vuoden kynsiä suunnittelin ja lakkailin kiekolle muutaman hahmotelman. Kauniita kaikki (ainakin omiin silmiin...) ja niistä parhaan valitsin siirrettäväksi kynsille. Jotain tapahtui siinä välillä, en tiedä mitä, ehkä tähdet muuttivat asentoaan radikaalisti, tai auringonpilkut riehaantuivat tai jotain. Lopputulos näyttää lähinnä siltä kuin olisin antanut alle kouluikäiselle vapaat kädet koristelujen suhteen!

  Pohjaväriksi tuli sininen, tarkemmin Golden Rose 184. Kärkiin kimallusta, Joulupukin tuoma Coralin Las Vegas-glitter Pop Star (kyllä, korkkiin se on kirjoitettu erilleen). Koristelut oli tarkoitus tehdä ilotulituksen tapaisesti koristelulakoilla, nämä ovat Kissin kulta- ja hopeaglitterit. Myöhemmin yritin korjailla lopputulosta lisäämällä vielä tavallista hopeaa ja strasseja. Voi hävetys ja nolous sentään:


  Yritän kestää näitä pari päivää vielä. Heti en viitsinyt alkaa vaihtaa, sillä glittereiden vuoksi nämä on liotettava irti, ja se liotus irrottaa teepussipaikat parista kynnestä. Vaikka liimapullon kyljessä lukee "Maximum speed", on se siltikin to-del-la hidas kuivumaan. Ei tahdo kärsivällisyys riittää.

  Mutta ei vaivuta synkkyyteen, tästä noustaan vielä. Piristäydytään muistelemalla, mitä tulikaan Joulun alla osteltua. Pahoittelen jo etukäteen kuvatulvaa.

  Kaikki hankinnat on Kuopiosta, enkä todellakaan muista kaikkia paikkoja, joista ostelin. Nämä ainakin ovat seppälästä, Flormarin lakkoja, joiden haaveilen toimivan vesimarmoroinneissa. Kivasti sekaisin, mutta vihreä ja sininen ovat Spring&Summer-lakkoja, 434 ja 441. Ruskeissa korkeissa lukee Jewel Gold, JG451 ja JG452.
 


  Joulupukin tuoma Coral Las Vegas-glitter. Samassa paketissa oli tarroja, mutta ne unohtuivat kuvasta pois:  Edelleen Seppälästä, Classics Metallic 06, 08, 09 ja 15. En ymmärrä, miten tuo vaaleanpunainen minulle päätyi, ehkäpä ajattelin sitä ostaessani leimauksia.
 


  Tähän mennessä en ole innostunut magneettilakoista, mutta Carlssonilla oli alennuksessa IsaDoran moiset, niin ostin kokeeksi. Kiekolle kokeiltuna ihan veikeä kapistus:
 


  Näiden kolmen pikkulakan ostopaikkaa en muista, olisiko sitten Moda, kuten pulloissa lukee. Kävin ihan liian monessa kaupassa :D
 
  Gina Tricot-lakat olivat tarjouksessa, 3kpl/9,95€, joten...
 

  


  No niin, siinäpä sitä, kuvia melkein tarpeeksi. Yksi vielä, kaveri katsoo niin veikeästi suoraan kameraan:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti