lauantai 26. tammikuuta 2013

Lyijynharmaata

  Vaikka kuinka pidin edellisistä keltaisista lakkauksista, oli pakko saada uusia ostoksia kynsille. Laylan Black as Ebony oli kiekolla tuijoteltuna niin hohtava, että sitä oli pakko laittaa seuraavaksi. Arvasin jo etukäteen, että noin sileässä lakassa näkyy kaikki epätasaisuudet, niinpä panostin erityisesti siihen, että pohja on ihan sileä. Laitoin kaksi kerrosta Trind Nail Repairia ja niiden päälle pikakuivattaja. Annoin kerrosten kuivua kunnolla, sitten tasoitin viilalla vielä näkyvät epätasasuudet ja vielä kerros pikakuivattajaa, ja pohja oli täydellisen sileä. Sitten sutimaan Laylaa. Siinä sitten heti ensimmäisella kerroksella mokasin, sillä kiekolle lakka levittyi ilman ongelmia, mutta kynnelle lakatessa se vaati nopeaa toimintaa pikaisen kuivumisensa vuoksi. Se siis kaljuuntui ja ruttaantui. Periaatteessa se peitti yhdella kerroksella, mutta ensimmäisen kerroksen mokaani peitelläkseni laitoin vielä kaksi kerrosta lisää. Täydellisen sileää lopputulosta en silti saavuttanut, joten oli sitten tyytyminen tähän.                                Tarrat toi sisko Tallinnantuliaisina.

  Edellisen postauksen kerrostuskokeiluista innostuneena tuunasin näitäkin Glitter Gal - Citrine Yellow hololakalla, ja nätithän niistä tuli.
  Voipipa olla, että lähiaikoina tullaan minun kynsilläni näkemään useamminkin näitä holokerrostuksia jos en malta mieltäni, niin kivoja nämä ovat.

2 kommenttia:

 1. Nam, tuo Glitter Gal! :o

  Sinulle on tunnustus blogissani: http://katjuskan.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GG on aika nam!

   Ooh Wau! Kiitos tunnustuksesta! *punastuu*

   Poista