tiistai 8. tammikuuta 2013

Hologlitteroksennus

  Huomasittekos, osasin tehdä bannerin ja jopa laittaa sen tänne! Aika hyvin tällaiselta "antinörtiltä"!

  Olisin halunnut vaihtaa lakkaukset jo aikaisemmin, sillä en pitänyt edellisistä ollenkaan, mutta onnistuin pitkästä aikaa repimään kynsinauhani, joten kynsilakanpoistoaineella läträäminen ei tullut kysymykseen muutamaan päivään. Sain kynsinauhojen repimisen jäämään pois, kun aloin viilata kaikki kovettumat pois karkealla hiekkapaperiviilalla, mutta vielä joskus tulee ajatuksissaan niitä nypittyä.

  Pohjaväriksi valitsin jo etukäteen valkoisen, mutta vielä lakkausta aloittaessani aloin arpoa eri värien kesken päätyen kuitenkin siihen valkoiseen. Ensimmäinen kerros oli Wet n' Wildin French White Creme, mutta se levittyi niin huonosti, että toisen kerroksen lakkasin Mavalan Whitella. Sitten alkoi kuorrutus hologlittereillä, joilla hain ikäänkuin liukuvärjäystä tekemättä varsinaisesti liukuvärjäystä. Aloitin pienimmällä glitterillä, ChG - Fairy Dust, sen päälle Mavala - Pure Diamond, sitten Wet n' Wild - Kaleidoscope, mutta siinä oli glitterit niin harvassa, että päällystin sen vielä MNY:n lakalla, jossa on pienenpientä hologlitteriä ja vähän isompaa hexglitteriä. 

  Kumpaankin nimettömään laitoin strassit, jotka ympäröin microhelmillä. Melkoista näpertelyä asetella helmet yksi kerrallaan :D Nämä strassit tilasin Cesarsilta tai Mimaxilta, en muista kummasta, ja hyrrässä on kuutta eri kokoa. Näissä strasseissa on outo ominaisuus: Kun päälle laittaa pikakuivattajan, ne näyttävät enemmän helmiltä, kuin strasseilta, kummallista...

     Yritin saada glittereiden kimallusta tähän epätarkkaan kuvaan, mutta huonolla menestyksellä. Näkyy sitä vähän...

 

                       Huomasin jopa ottaa kuvan käytetyistä lakoista

  Tässä oli tarkoitus esitellä Mavalan huikeaa kimallusta, mutta eihän se kuviin tule niin aitona.


  Loppuun taas muutama luontokuva:


   
 

16 kommenttia:

 1. He hee, Exotic Canaries päässeet rivissä banneriin. Kas kun mua ei yhtään yllätä... ;D
  Onpa pullea tulkku.
  Täytyy varmaan joskus kokeilla glitteriliukuvärjäystä. Hienot! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, ei kai nyt vielä kaikille ole selvää, mikä mun lempiväri on :D

   Katsoin myös tuota rouva-tulkkua, että on tainnut käydä lintulaudalla ennenkin.

   Ei tämä nyt ihan virallinen liukuvärjäys ole, kun ihan siveltimellä vain laitoin, mutta kyllä siihen vähän sitä iu'un tyyliä kuitenkin tuli. Kiitos :)

   Poista
  2. En tiiä, onko kaikille selvää, mutta itelle on ehottomasti jäänyt mieleen 9 samaa sävyä. ;D

   Tuhti tulkku ei ehkä jaksa hirveesti lennellä, ja miksi liikkua, ku on ruuan ääressä. =D

   Poista
  3. *Köh* Joulun alla Kuopiossa pyöriskellessä sitä löytyi vielä kolme lisää... :D *muttakunseonniinpienipullo*

   Poista
  4. *reps* Onko sulla yhtään putelia niistä tyhjentynyt?
   Meinaatko ostaa kaikki tapaamasi keltaiset (viitaten tohon tänään julkaistuun postaukseen, jossa näkyy lisää keltaista lakkaa...)?
   Ei sillä, että paheksuisin tai arvostelisin, en tietenkään, koska ite näköjään oon ruvennu haalimaan kaikki lilat itelleni, että eipä tässä mitään sanomista kenenkään keräilylle... ;DDD

   Poista
  5. Yksi on melkein tyhjä ja toinen puolillaan, nuo voisikin yhdistää jo.

   En minä ihan kaikkia keltaisia sentään, vaan oikeaa sävyä olevat. Ei mitään pastellivärejä. Etsin sitä täydellistä voikukankeltaista cremeä :D

   Poista
  6. No niin, siinä näkee, ei oo yhtään turhaa putelia. =D

   Mulla puolestani on täydellisen lilan lakan etsintä käynnissä. Tosin tää etsiminen on oikeestaan niin hauskaa, etten tiiä haluanko löytää sitä. ;D

   Poista
  7. Kyllä siinä etsimisessä on sitä jotain. Odotat sitä, että saat lakan kotiin ja pääset kokeilemaan. Sitten se ei olekaan juuri se, mitä etsit, mutta kiva ja toimiva lakka kuitenkin :) Ja se kauniiden värien rivi lakkahyllyssä :3

   Poista
  8. Nimenomaan. Oikein vatsanpohjassa kihelmöi, kun miettii, mikä ihanuus laukussa kotio matkaa, ja miettii ihanuutta, kun sitä kohta kynsilleen sutii.
   Sit ku se on vaa ihan kiva, ni ei sekään oikeestaan haittaa yhtään. =D

   Sama juttu, kun tilaa ulkomailta lakkaa, ni vaikka tiiät, mitä sieltä tulee, niin hauskinta on kuitenkin se paketin oottelu ja avaaminen. omnomnom ;D

   Poista
  9. Totta! Minulle on juuri nyt tulossa ulkomailta kaksi lakkaa, ovat varmaan tiistaina tai keskiviikkona täällä, ja jännittää! Tiedän toki, mitä olen tilannut, mutta onhan ne sitten livenä ihan erilaiset, kuin kuvissa. Kunpa vain nämä pari päivää kuluisivat pian!!

   Poista
  10. Ja yksi jännitysmomentti täällä on postinjakaja. Kaksi ainakin osaa odottaa, että ehdin avaamaan, jos olen kotona, mutta yksi ei odota yhtään. Olenkin miettinyt, että hän varmaan kirjoittaa ensin sen "Sinulle on isokokoinen kirje" -lapun, laittaa sen valmiiksi postiluukulle, soittaa ovikelloa ja samalla pudottaa lapun ja juoksee karkuun. Useinhan olenkin töissä, mutta kolme kertaa on käynyt niin, etten ole ehtinyt ovelle ennen jakajan katoamista, vaikka olin kotona.

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Ja edelleen olen kateellinen noista linnuista, meillä kun on vaan talitinttejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sissi! Talitinttejä täälläkin eniten, mutta Joulun aikaan tuli jokin punatulkkuinvaasio, ja niitä oli kiva kuvata. Jokin oudonnäköinen lintukin siinä kävi, ei löydetty edes lintukirjoista ihan vastaavaa, enkä tietenkään saanut sitä kuvattua kummallakaan nopealla vierailulla jotka se teki.

   Poista
 3. Ihanan pullukka tulkku! :--D Ja hienot kynnet, olin ajatellut tehdä itsekkin samantyyliset.. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, ja se istui tuossa samassa kohtaa syömässä vaikka kuinka kauan :)
   Kiitos! Tee ihmeessä, haluan nähdä sitten nekin. Jotenkin valkoinen ja glitter sopii talveen näin Joulun ja vuodenvaihteen jälkeen. Tai ainkin minusta nämä on aika talviset.

   Poista
 4. Ihanan paksu punatulkku!>.< Sulle on haaste mun blogissa:)

  VastaaPoista